Кухонний робітник / кухонний робітник

Професія (посада): Кухонний робітник / кухонний робітник
Рубрика: Найпростіші професії
Дата народження: 24.02.1960
Адреса: ПРОВУЛОК ПОШТОВИЙ,1
Освітній рівень: Проф.-технічна
Професійні якості: Знання видів, властивостей, кулінарного призначення та особливостей обробки харчових продуктів (овочів, м’яса, риби тощо), ознак та органолептичних методів визначення їх доброякісності, термінів та умов їх зберігання; способів, методів та форм нарізання овочів і зелені; технології виготовлення котлетної маси з м’яса, риби та напівфабрикатів з неї; прийомів, способів та послідовності виконання теплового оброблення продуктів
Місце проведення робіт: Волинська область, м. Нововолинськ
Характеристики роботи та умови праці: Постійна, 5-денний робочий тиждень – 8 годин щоденно, Оптимальні
Назва ЦЗ: Нововолинський МЦЗ
Адреса ЦЗ: ПРОВУЛОК ПОШТОВИЙ,1
Телефон ЦЗ: 03344-3-21-15
Факс ЦЗ: 03344-3-21-15
Е-mail ЦЗ: novovol@employ.lutsk.ua
id: 319314526027897
Зарплата: 
5 000.00 грн.
КодЦЗ: 
319314526027897

Дивіться також

Коментарі