Головна Без категорії На кордоні з Польщею припинив роботу один з пунктів пропуску: у чому...

На кордоні з Польщею припинив роботу один з пунктів пропуску: у чому причина

26
0

Пункт перетину на кордоні України з Польщею Нижанковичі-Мальховіце тимчасово припиняє роботу за ініціативою польської сторони. Як повідомила Державна прикордонна служба України, прикордонно-митне оформлення буде зупинено з опівночі 30 вересня 2024 року. Закриття пов’язане з будівництвом нового пункту пропуску, завершення якого очікується до кінця цього року. Українські прикордонники закликали громадян врахувати цю інформацію та обирати інші”, — повідомляє: ua.news

Пункт перетину на кордоні України з Польщею Нижанковичі-Мальховіце тимчасово припиняє роботу за ініціативою польської сторони.

Як повідомила Державна прикордонна служба України, прикордонно-митне оформлення буде зупинено з опівночі 30 вересня 2024 року. Закриття пов’язане з будівництвом нового пункту пропуску, завершення якого очікується до кінця цього року.

Українські прикордонники закликали громадян врахувати цю інформацію та обирати інші пункти пропуску для перетину кордону під час тимчасового закриття.

Раніше ми писали, що станом на 22 вересня пропуск осіб та транспортних засобів у пункті пропуску «Устилуг – Зосин» було відновлено. Його закрили, бо у поляків стався збій системи.

Також нагадаємо, що з 23 вересня на пункті пропуску «Корчова – Краківець» планується заміна асфальтного покриття. Ремонт триватиме до листопада, тому можливі ускладнення руху.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ