Головна Без категорії Зеленський розповів, чого очікує Україна від наступного «Рамштайну»

Зеленський розповів, чого очікує Україна від наступного «Рамштайну»

28
0

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні повідомив, що на наступній зустрічі у форматі Рамштайн, яка відбудеться у жовтні, потрібно буде визначитися щодо посилення тиску на росію заради досягнення справедливого миру. Зеленський підкреслив важливість спільних кроків із партнерами для посилення санкцій та військової підтримки України. Він також нагадав, що росія щодня застосовує близько ста”, — повідомляє: ua.news

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні повідомив, що на наступній зустрічі у форматі Рамштайн, яка відбудеться у жовтні, потрібно буде визначитися щодо посилення тиску на росію заради досягнення справедливого миру.

Зеленський підкреслив важливість спільних кроків із партнерами для посилення санкцій та військової підтримки України.

Він також нагадав, що росія щодня застосовує близько ста керованих авіабомб для ударів по території України. Це, за словами президента, є важливим сигналом для партнерів про необхідність посилення далекобійних можливостей, систем протиповітряної оборони (ППО), а також посилення санкцій проти агресора.

Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський розповів, що найважливішим результатом візиту до США стало збереження двопартійної підтримки України.

Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський обговорював план перемоги не лише з президентом США Джо Байденом, але й з іншими союзниками, зокрема з лідерами G7.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ