Головна Без категорії Чому не можна смажити котлети одразу після приготування фаршу

Чому не можна смажити котлети одразу після приготування фаршу

48
0

Джерело: tsn.ua

Сьогодні кожна господиня має свій фірмовий рецепт котлет.

Здавалося б, котлети – це проста страва, яку готує кожна господиня, та ще й має свій рецепт. Втім, існує чимало секретів, які допоможуть зробити її смачною, ніжною та соковитою. Один з них – не варто смажити котлети одразу після приготування фаршу.

Чому ж краще зачекати і дати фаршу постояти, читайте в матеріалі ТСН.ua.

Пауза перед смаженням котлет важлива, кажуть досвідчені кухарі та радять після приготування фаршу поставити його до холодильника хоча б на пів години.

Чому ж фаршу треба відпочити? По-перше, всі його компоненти добре поєднаються. По-друге, фарш матиме щільнішу текстуру, завдяки якій котлети триматимуть форму. По-третє, холод чудово діє на м’ясо і воно стає ніжнішим.

Якщо дотриматися цих простих порад, котлети будуть соковитими, м’якими і гарно триматимуть форму.

Нагадаємо, раніше ми писали про секрет надзвичайно соковитих котлет. Для цього варто додати до фаршу цікавий інгредієнт.

Читайте також:




реклама у Нововолинськ