Головна Без категорії Зеленський прокоментував ядерні погрози путіна

Зеленський прокоментував ядерні погрози путіна

28
0

Російський диктатор володимир путін знову висловлює ядерні погрози, і його наміри можуть бути непередбачуваними. Про це заявив український президент Володимир Зеленський в інтерв’ю для Fox News. Зеленський зазначив, що ніхто не може передбачити, що насправді думає путін: «Він може використати ядерну зброю проти будь-якої країни в будь-який час. Або ні. Я не впевнений, що він”, — повідомляє: ua.news

Російський диктатор володимир путін знову висловлює ядерні погрози, і його наміри можуть бути непередбачуваними.

Про це заявив український президент Володимир Зеленський в інтерв’ю для Fox News.

Зеленський зазначив, що ніхто не може передбачити, що насправді думає путін: «Він може використати ядерну зброю проти будь-якої країни в будь-який час. Або ні. Я не впевнений, що він це зробить».

Він також підкреслив, що не може точно знати наміри російського лідера, оскільки «він не завжди адекватний».

«Жодна адекватна людина не могла б прийти в Україну і зробити те, що він зробив. Я думаю, що він любить своє життя і те, як керує життям інших. Тому, на мою думку, він має боятися використання ядерної зброї», — додав Зеленський.

Раніше ми писали, що протягом тижня російські загарбники застосували проти України майже 900 авіаційних бомб, понад 300 «Шахедів» та понад 40 ракет.

Також нагадаємо, що президент Володимир Зеленський вважає трагедію Бабиного Яру страшним символом того, що найжахливіші злочини відбуваються, коли світ обирає не помічати, мовчати, бути байдужим та недостатньо рішучим, аби дати гідну відсіч злу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 



реклама у Нововолинськ