Головна Новини Нововолинська Шановні брати і сестри у боротьбі за щастя і долю народу і...

Шановні брати і сестри у боротьбі за щастя і долю народу і України!

278
0

В історії України є національні герої, прізвищами яких окреслювались і в постатях яких уособлювалися цілі епохи боротьби українців за власну державу. Це Іван Мазепа, Симон Петлюра, Степан Бандера. Їхні імена окупанти України піддавали анафемі, вилучали з підручників історії, їх називали зрадниками і ворогами українського народу. Але ні втопити у фальші, ні викоренити їхні світлі образи зі свідомості нації так і не змогли. І в перший день нового, 2012 року ми відзначаємо 103-ю річницю з дня народження одного з них – Провідника ОУН Степана Бандери.

Двадцять років ми йдемо шляхом, визначеним Бандерою, до мети, вказаної Бандерою, несучи людям ідеї, досвід і приклад Бандери. Двадцять років ми боремося за право українців мати власну, національну державу і протиставляємося всім тим, що намагаються звернути українців з магістрального шляху нації, відвернути їх від вирішення цього головного завдання. За це нас клянуть політичні шахраї, паплюжать їхні холуї, переслідують вороги. Але в цьому ми – безкомпромісні. Бо, як учив Бандера: “…Обов’язком кожного українця є підпорядкувати свої особисті справи і ціле своє життя інтересам і добру нації”.

 

Друзі! Бандерівці! Мазепинці! Петлюрівці! Зеленівці! Холодноярці! Козаки! Вітаю всіх всіх з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим!

 

 

 

 

А ми – українці.

 

З Бандерою – переможемо!

 

І хай допоможе нам Бог!

 

Слава Україні! Героям Слава!

 

 

                                                                           ВО «СВОБОДА»

 



реклама у Нововолинськ