Головна Новини Нововолинська По 50 тисяч на кожну хату вимагатимуть від “Кроноспана” мешканці Панасівки

По 50 тисяч на кожну хату вимагатимуть від “Кроноспана” мешканці Панасівки

230
0

Сьогодні о 16.00 на території деревообробного підприємства  “Кроноспан УА” відбудеться зустріч мешканців Панасівки (колишня вулиця Луцька) з адміністрацією заводу. Люди підготували цілий пакет вимог щодо покращення їхнього життя вже сьогодні)))).

Панасівці вимагають, зокрема, виплатити по 50 тис. грн. на кожну хату в якості компенсації за небезпечне сусідство з заводом. Розрахунок простий: поділіть цю суму на 8 років, вийде трохи більше 500 грн. на місяць. Це за тріщини у стінах будинків від постійної вібрації, за тирсу на ганку й на вікнах, за нестерпний шум, отруйні викиди, за постійне підтоплення городів і розлади здоров’я.

З-поміж інших вимог – невідкладне встановлення шумозахисних екранів, нових сучасних фільтрів, капітальний ремонт каналізації, насипання земляного валу, створення захисної зеленої зони.

У понеділок панасівці провели велелюдний схід (були представники майже з кожної хати) й затвердили пакет вимог. А ще вони письмово й телефоном запросили в Панасівку на сьогодні керівників міста.

Коротше, буде цікаво. Мешканці 15-го, долучайтесь! Прийдіть послухайте, скажіть і своє наболіле. Може, “Кроноспан” і для вашого мікрорайону щось зробить! А то тільки дим із формальдегідами ковтаєте, як ті кролики піддослідні…

 



реклама у Нововолинськ