Головна Новини Нововолинська Останній чвертьфінал “Майдансу 2012”: шоу залишила команда Львова

Останній чвертьфінал “Майдансу 2012”: шоу залишила команда Львова

268
0

 

У суботу, 8 вересня, відбувся останній, третій чвертьфінал третього сезону танцювального шоу “Майданс”. За вихід у півфінал на цей раз боролися Львів, Одеса, Кривий Ріг та Черкаси.

Згідно з правилами шоу, кожна команда представила по дві постановки: номер хореографа і сольний номер міста.

За рішенням суддів, найвищу кількість балів за номери хореографів отримали Черкаси і Кривий Ріг. Львів, який спочатку вважався аутсайдером, отримав 29 балів. Ідея номера хореографа з Одеси так і залишилася незрозумілою суддям, і в підсумку південний дивізіон заробив всього 27 балів.

Після чотирьох постановок сумарний результат голосування суддів і глядачів був таким:

Кривий Ріг – 92 бали;
Черкаси – 54 балів;
Одеса – 51 бал;
Львів – 31 бал.

Сольні номери міст виявилися досить сильними. Черкаси були оцінені найвищим балом – 36, Одеса отримала 34 бали, Кривий Ріг – 33, а Львову поставили 29 балів.

За результатами двох турів голосування глядачів і журі найбільшу кількість балів отримав Кривий Ріг – 116. Черкаси з результатом у 92 бали посіли другу сходинку. З результатом у 87 балів у півфінал проходить також Одеса.

Найменшу кількість балів набрала команда зі Львова, – 65. Таким чином, саме львів’яни покидають шоу “Майданс 2012”.

Нагадаємо, раніше в півфінал шоу вже пройшли команди Харкова, Чернівців, Севастополя, Дніпродзержинська, Миколаєва та Івано-Франківська.

У попередніх програмах шоу залишили команди Чернігова та Житомира. Втім, у вибувших команд ще буде можливість повернутися в проект. Судді виберуть місто, яке складе конкуренцію трьом колективам у фіналі.

Зазначимо, півфінал третього сезону шоу “Майданс 2012” відбудеться через два тижні, 22 вересня.

 

 

Щиро Ваш, БуквоID. Фото автора.



реклама у Нововолинськ