Головна Новини Нововолинська Шановні опоненти! Закликаю Вас до конструктиву!

Шановні опоненти! Закликаю Вас до конструктиву!

236
0

Сьогодні з ранку близько 7:00 мої агітаційні матеріали були розклеєні на 18 тумбах, які визначені для ведення агітації в Нововолиську. Та вже о 8:00 вони, в переважній більшості, були заклеєні плакатами Сергія Ковальчука.
Неконструктивну практику заклеювання цілих тумб лише своєю продукцією застосовує пан Киричук, Частяков, а віднедавна й Ковальчук.
Звичайно, тумба є загальнодоступною й клеїти на ній може кожен у необмежених кількостях, але таким методом ми по-перше – на марне витрачаємо кошти (хто власні, а хто партійні), по-друге – змагаємося не за вплив на виборця через плакат, а за те, хто останнім, поверх усіх, його наклеїть, по-третє викликаємо агресію виборців до кожного з нас. Це неефективно, контра-продуктивно і показує лише брак культури й мінімальної поваги до опонентів.
Закликаю контра-кандидатів, не заклеювати плакатів один-одного, та погодитися на пропозицію, аби на кожну тумбу клеїти лише по 4 плакати, зберігаючи паритет та не знищуючи агітації опонентів. Так кожен із нас матиме можливість представити себе, та не буде викидати гроші на вітер.
Закликаю також, таких кандидатів як Киричук, Мельник, Частяков і Ковальчук припинити ганебну практику обклеювання стовпів освітлення, під’їздів, зупинок громадського транспорту, так як це прямо порушує рішення міськради №230 від 19 липня 2012 року, згідно з яким, передвиборна агітація у місті дозволена виключно на 18 тумбах для оголошень.
Надіюся на конструктив.
Текст цього звернення також буде надісланий у штаби кандидатів.



реклама у Нововолинськ