Головна Новини Нововолинська Нововолинське ВПУ – переможець Всеукраїнського конкурсу якості

Нововолинське ВПУ – переможець Всеукраїнського конкурсу якості

218
0

Нововолинське ВПУ 23 – 24 жовтня стало учасником фінальних заходів щорічного Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України», які проходили у ДП Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2, м. Київ). 23 жовтня 2012 року Голова Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів Сергій Орєхов  відкрив Всеукраїнську виставку-конкурс  якості продукції, яка проходила під Патронатом Президента України, за підтримки Уряду країни, за сприяння Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів та проводилась  Міністерством економічного розвитку і торгівлі України. 

 

Відкриттю виставки передувало засідання Головної конкурсної комісії, що відбулося 20 вересня 2012 року. До участі у загальнодержавному етапі Конкурсу Регіональними конкурсними комісіями було рекомендовано понад 250 підприємств – переможців регіональних етапів.

Підтвердило свою участь на загальнодержавному етапі Конкурсу 226 підприємств різних галузей економіки з 237 видами продукції, в їх числі – Нововолинське ВПУ, яке у номінації вироби народних художніх промислів представило вироби оздоблені вишивкою.

На виставці-конкурсі експозиція навчального закладу, яка налічувала чисельні обрядові вироби, вишиті скатертини та серветки, народний та сучасний одяг, оздоблений вишивкою, викликала інтерес відвідувачів, представників ЗМІ та почесних гостей виставки.

Голова Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів Сергій Орєхов зазначив, що він приємно вражений тим, що товари, представлені на виставці, можуть бути гідними  конкурентами відомим іноземним продуктам, мають справжню якість й користуються попитом.

Нововолинське ВПУ визнано переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» у 2012 році. Цьогорічна перемога вкотре засвідчили високий професійний рівень працівників і учнів училища.

 



реклама у Нововолинськ