Головна Новини Нововолинська Вибори 2012

Вибори 2012

196
0

Пропоную у цій темі обговорювати вибори: порушення, проблеми та все, що відбувається на виборчих дільницях. Пишемо у коментарях.

Я сьогодні працюю у якості спостерігача на виборчій дільниці, по можливості буду заходити у тему та відписувати.

17:41 Поступила інформація що якщо на виборчій дільниці на 6 м-ні за Партію Регіонів проголосує більше як 140 чоловік то кожен із членів виборчої комісії отримає 1000грн. Спостерігачам які працюють на виборчих участках бути уважними при підрахунку голосів за ПР, тому що можливо ця пропозиція поширилась й на інші дільниці.

Володимир Стасюк, root

upd. /30.10.2012 (12:14)/ Звіт Анатолія Бідзюри  як голосували на виборчій дільниці №12 читайте та дивіться тут.

upd. /admin 15:30, 30.10.2012/ Працював на ОВК №19. Весь процес виборів зняв на відео, яке на даний час завантажується на ютуб. Створив на форумі тему де будуть добавлені всі відеозаписи по роботі ОВК №19, підрахунку голосів. З недоліків можна відразу зазначити підключення до інтернету, мільярд на сайт та вебкамери витратити а забезпечити журналістів швидкісним інтернетом, або навіть звичайним Wi-Fi не додумались. Через це, не було онлайн-репортажу, а можна було б оперативно інформувати виборців про події які відбувались в ОВК.

Тепер про події. Прибув в ОВК №19, яка розташувалася у приміщенні міської ради міста Володимира-Волинського, приблизно о 20:30. О 22:00 почали надходити перші дільничні виборчі комісії з бюлетенями виборців. Після 24:00 з’явились перші “тисячні”. Одною з таких була ДВК з міста Іваничі, яка відразу відправила Є.Мельника в лідери де він і протримався до кінця виборів.

О 5:00 порушився порядок, а саме черга прийому ДВК, люди почали возмущатись, голова пробував навести порядок самостійно але нічого в нього не вийшло. Він одразу залучив навести порядок Беркут. Один з бійців цього підрозділу вийшов на сцену та пояснив комісіям що буде виконувати накази голови комісії, його рішення є законними. Накази наступні: дільниці які кричали виведуть з залу і будуть приймати в останню чергу хто буде порушувати порядок будуть робити аналогічно. Люди відразу заспокоїлись, навівся порядок, продовжилась робота ОВК.

Шоста година ранку, прийнято тільки 52 комісії з 222, о 6:45 оголосили першу 15 хв. перерву (міняли картрідж).

8:10. Дві нововолинські комісії 070110 та 070112 відправили на доопрацювання причини – не збігаються цифри.

Голова комісії

Його застуник, почав працювати на його місці зранку, сам голова як я зрозумів пішов на другий поверх, де стояв комп’ютер через який відправляли дані у ЦВК. Цікаво, чому на другому поверсі?

16:34, залишається обробити 50 дільниць.

Після 19:00 стало пусто.

Відео на форумі у темі “Відео підрахунку голосів ОВК №19

Фотографії у галереї “ОВК №19, підрахунок голосів, вибори 2012

Романовський В.О., admin.

 

Посилання на сайт ЦВК, за якими можна слідкувати за підрахунком голосів:

Одномандатний виборчий округ №19 (депутати)

Одномандатний виборчий округ №19 (партії) 

Загальна таблиця по Україні 



реклама у Нововолинськ