Головна Новини Нововолинська Бензин, як аргумент …

Бензин, як аргумент …

192
0

Вчора декілька волинських Інтернет видань оприлюднили інформацію про підпал автомобіля, що нібито належить волинському олігарху Сергію Ковальчуку.

Як повідомляли  джерела журналістів, автомобіль підпалили вночі невідомі особи, яким вдалося зникнути.

Сьогодні, інформація про інцидент отримала підтвердження з боку правоохоронців.

Як повідомляє офіційна хроніка вчора близько 4 години ранку в дворі п’ятиповерхового будинку по вул. Ковельська, що в місті Володимир-Волинський, невідомі особи шляхом підпалу пошкодили автомобіль «Тойота Секвоя», що знаходився в зазначеному місці та належить жителю м. Устилуг.

Провівши необхідні слідчі дії, працівники слідчого відділення Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрили кримінальне правопорушення за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Розпочато досудове розслідування. У вчинені злочину підозрюють троє осіб, яких зафіксувала камера відеоспостереження. На даний час тривають розшукові заходи з метою встановлення винних і з’ясовуються мотиви вчинення злочину.  

Проте, офіційні джерела не повідомляють, яким чином автомобіль, який належить жителю Устилуга опинився у дворі колишнього кандидата у народні депутати по 19 виборчому округу Сергія Ковальчука.

http://soroka2010.com.ua

 

 



реклама у Нововолинськ