Головна Новини Нововолинська Військовослужбовці внутрішніх військ спільно із міліціонерами наводять порядок у Нововолинську.

Військовослужбовці внутрішніх військ спільно із міліціонерами наводять порядок у Нововолинську.

218
0

За два дні комплексно-оперативного відпрацювання міста Нововолинська Волинської області військовослужбовці внутрішніх військ спільно з працівниками міліції вилучили 50 грамів марихуани.

16 січня 2013 року спільний наряд у складі старшого сержанта міліції Павла Федоренка та молодшого сержанта Андрія Скуби та молодшого сержанта Віктора Гудзя при огляді підвального приміщення на одній із центральних вулиць Нововолинська виявили четверо 18-20 річних молодиків. При собі хлопці мали два саморобних прилади для куріння наркотичних речовин та пакетик із 26 грамами марихуани.

На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу. Затриманих передали працівникам міліції, ведеться слідство. До підвального приміщення військові правоохоронці попали досить просто: Андрій Скуба постукав у двері і на питання «Хто?» відповів: «Свої, відкривай». Молодики відчинили двері і, побачивши працівників міліції, різко кинулися втікати. Але вихід було перекрито патрульними.

17 січня 2013 року той же наряд в центрі Нововолинська ще одного молодика. При появі військових правоохоронців, незважаючи на спроби втекти та чинити фізичний опір спільному наряду, правопорушники були затримані. Після прибуття слідчо-оперативної групи та проведення повного обшуку виявили чотири пакетики з марихуаною загальною вагою 24 грами.

Затриманих передали в руки працівників міліції, ведеться слідство.

Довідково: У місті Нововолинську з 16 по 25 січня 2013 року проходить комплексно-оперативне відпрацювання із залученням військовослужбовців Луцького батальйону внутрішніх військ МВС України. Відпрацювання було сплановано для стабілізації оперативної обстановки у місті Нововолинську, адже у місті спостерігалося збільшення кримінальних правопорушень, скоєних у громадських місцях. До даного відпрацювання також залучено весь особовий склад Нововолинського міськвідділу міліції, працівники спецпідрозділу «Беркут» та 2 екіпажі з числа працівників УДАІ УМВС.

З повагою, начальник групи зв’язків з громадськістю та ЗМІ Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України підполковник Вадим Голуб, м. Львів

Західне територіальне командування, сторінка в інтернетіВідео-галерея

 




реклама у Нововолинськ