Головна Новини Нововолинська Будні сірих та пересічних.

Будні сірих та пересічних.

208
0

Арка для пішоходів по бул. Шевченка, 1. Центр міста, центріше не буває. Прохід до продовольчого магазину «Альфа» («початок», грецьк.) У будь-який момент, під нею, Вам може статися «омега» – кінець, по-грецьки.

Як тільки починаються перепади температур зовнішнього повітря звідти, зі 5-метрової висоти, починає падати цегла. (див. фото)

Раджу там не ходити. Обходьте біля кафе «Край», дворами. Половинка цеглини, елементарно може розкроїти черепа, навіть захищеного зимовою шапкою. За тридцять кроків – ЖКО, де директором О.Чайка. За півтораста – міська рада, де крутим очільником є багаторічний в’язе…, перепрошую, наймит громади В.Сапожніков, котрий дуже «прозорий господарник». Принаймні так можна було зрозуміти зі його передвиборчої програми останньої кампанії. А ще зі біл-бордів розвішаних на стовпах на пр.Перемоги та майдані Незалежності.

До речі, вхід під арку – саме звідти. Так ось, рекомендую, якщо Ви все-таки наважитесь там пробігти, попереду себе пускати саме цих керівників. Кажете, вони зі злиднями у якійсь «Альфі», не отоварюються? Це нічого. У ВВВ кого гнали першими на кулемети? Штрафників! Щоби змили свої провини кров’ю. А вони (керівники міста), 2-гу Світову, називають милою їхньому серця назвою – Велика Вітчизняна. То, як колишні комуністи, хай і змивають. Це, як вбачається, буде дуже справедливо.

Анатолій Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща», журналіст. Нововолинськ

 



реклама у Нововолинськ