Головна Новини Нововолинська Звіт поліції від 01.03.2016

Звіт поліції від 01.03.2016

136
0

За повідомленням сектору комунікацій Нововолинського відділу поліції за добу що минула до чергової частини відділу надійшло 15 повідомлень громадян, з них 4 містили ознаки кримінального правопорушення – 4 крадіжки – відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за даними фактами розпочаті кримінальні провадження, проводиться досудове розслідування.

11 повідомлень не містили ознак кримінальних, до таких повідомлень відносяться сімейні скандали, повідомлення лікарів, втрата документів, порушення тиші та інші конфліктні ситуації. Усі вони зареєстровані належним чином у журналі єдиного обліку, за цими фактами перевірку проводитимуть дільничні інспектори поліції.

Працівники поліції шукають нічного злодія.

29 лютого 2016 року до чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення від 40-річної жительки міста. Жінка розповіла правоохоронцям про те, що невідома особа в ніч з 28.02 на 29.02 шляхом вільного доступу з гаражу, який розташований біля її будинку, викрала 2 велосипеди закордонного виробництва. Сума завданого збитку 1100 гривень.

Працівники відділу проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення причетної до злочину особи.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1. ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі.

За лайку нецензурними словами в сторону дружини на Нововолинця склали протокол за ст. 173-2. Тепер чоловіку загрожують громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин або адміністративний арешт на строк до семи діб.

29 лютого близько 15.30 по телефону чергової частини «102» надійшло повідомлення від жительки м. Нововолинськ 1952 року народження. Жінка повідомила правоохоронцям про те, що зять вчиняє сімейну сварку з її донькою.

Слідчо-оперативна група що прибула за адресою проживання заявниці встановила, що 42-річний чоловік ображає свою дружину нецензурними словами.

Працівниками поліції було складено протокол на правопорушника передбачений ст. 173-2 (Вчинення насильства в сім’ї, невиконання захисного припису або непроходження корекційної програми) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Шановні громадяни! Добровільно здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби до відділень та відділів Національної поліції України можна з 1 по 31 березня 2016 року.

Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Крім того, громадяни, які у вказаний термін добровільно здадуть до відділів поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, у подальшому матимуть можливість оформити відповідні документи, зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. Пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, будуть реєструватися у випадках і в порядку, передбаченому законодавством України.

Для отримання детальних роз’яснень можна звернутися до працівника дозвільної системи Нововолинського відділу поліції старшого інспектора Олега Печінки (прийом громадян у Володимирі-Волинському: середа та четвер з 9.00 до 18.00, у Нововолинську та смт. Іваничі понеділок та субота з 9.00 по 18.00), або цілодобово до чергових частин відділів поліції.

Слід пам’ятати, що незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які можуть трапитися із громадянами або їхніми неповнолітніми дітьми.

Тож усіх громадян, які мають незареєстровану вогнепальну, газову, холодну та іншу зброю, а також громадян, які знайшли зброю та боєприпаси часів Другої Світової війни, просимо звернутися до працівників поліції з метою її реєстрації або здачі та прийняття відповідного рішення.

Нововолинський ВП ГУНП у Волинській області



реклама у Нововолинськ