Головна Новини Нововолинська «Смердить у Нововолинську кожного дня», – екоактивіска Ірина Гіль

«Смердить у Нововолинську кожного дня», – екоактивіска Ірина Гіль

326
0

Екологічними проблемами Нововолинська реально займаються декілька місцевих жителів, тоді як влада вдає, що у місті все добре. Про це розповіла в ефірі «Нововолинського інформаційного порталу» екоактивістка Ірина Гіль.

«Скажу чесно, зі всієї міської ради єдиний, хто звертає увагу, – це Віктор Марчак. Він, ще активіст Степюк – оце ми трьох займаємось екологією. Все. Коли я задала питання Віктору Борисовичу на його річному звіті за наші очисні, він сказав, що немає в нас екологічної катастрофи, мовляв, ми це все дуже гарно намалювали. Але вважаю, якщо люди скаржаться, значить проблема є і її треба вирішити – піти на контакт з підприємцями та активістами, не бути осторонь», – наголосила пані Ірина.

Вона також повідомила, що до неї щодня телефонують та звертаються особисто невдоволені мешканці Нововолинська.

«Викиди йдуть щодня, запах залежить від напрямку вітру: якщо вітер в іншу сторону, ми нічого не чуємо. Коли в нашу – дихати просто неможливо. Запах дійсно чути постійно – кожного дня, через день, а останнім часом чуємо на 6-му мікрорайоні запах з очисних споруд. Дзвонять мені люди, які живуть в центрі, що навіть там чути «Кроноспан», і зі всіх сторін Нововолинська», – розповіла екоактивістка.



реклама у Нововолинськ