Головна Новини Нововолинська «Не хочу, щоб Нововолинськ став помийною ямою», – екоактивіст Віктор Степюк

«Не хочу, щоб Нововолинськ став помийною ямою», – екоактивіст Віктор Степюк

476
0

Найбільше зло у Нововолинську – екологія та байдуже ставлення міської влади до неї. Про це в ефірі «Нововолинського інформаційного порталу» розповів екоактивіст Віктор Степюк.

«На рівні міської влади та депутатського корпусу треба йти на підприємства хоч кожного дня та доводити до їхнього відома, що вони порушують законодавство, що вони повинні працювати в межах діючого законодавства.

Мені докоряють, чому я зациклився на К»роноспані». Я – один і не можу розірватися, хоча в нас є інші підприємства, які забруднюють: ливарний, олійно-жировий, «Пан Курчак», очисні споруди. Багато є підприємств, які мають екологічні проблеми. Але я вже бачу біля себе ініціативних людей, які готові включатися в роботу. Я буду балотуватися в депутати міської ради. Якщо пройду, буду першим ініціатором створення координаційної громадської ради з екології, до якої ввійдуть і депутати, і мешканці міста», – наголосив Віктор Степюк.

На його думку, ситуація з екологією зміниться на краще після зміни керівництва міста.

«Я не хочу жити думкою, що нічого не зміниться і місто перетвориться на помийну яму, в якій жити неможливо. Але я бачу шляхи вирішення проблем і я вірю в те, що разом громада може вирішити будь-яке питання, було б бажання», – сказав екоактивіст.  



реклама у Нововолинськ