Головна Новини Нововолинська Скільки не стукай у двері керівників Новововолинська, а не чують, – депутат...

Скільки не стукай у двері керівників Новововолинська, а не чують, – депутат Віктор Марчак

240
0

Проблеми екології у Нововолинську – настільки вже звикла тема для міських мешканців, що вони готові про це кричати “на кухнях, на лавочках біля будинку, в маршрутках і точно в соцмережах, але піти кудись зі своїми претенціями наважуються одиниці, реально одиниці”.

Про це у блозі на БУГ пише депутат міської ради та голова екологічної комісії Віктор Марчак.

“Усі ж в курсі, що у місті проблем з екологією нема? Як не чули? Про це відкрито заявляв неодноразово очільник міста, а всі процеси, які підіймають небайдужі – це інсинуації. Разом з тим, ми всі чудово розуміємо, що не все гаразд. Сморід, невтішна динаміка захворювань, соціальна напруга як ніщо інше сигналізують про те, що місто потерпає.

Брак політичної волі – одна з важливих причин, чому Нововолинськ задихається”, – каже депутат міськради. 

Пояснення такому стану речей він вбачає лише в одному – “скільки не стукай у двері керівників Нововолинська, а не чують”.   

“Часто телефонують нововолинці з-поміж друзів або знайомих, чи десь в когось знайшли номер (він є і на сайті міської ради) аби про щось повідомити, але просять зберегти анонімність, бо … страшно. І коли навіть нема жодних явних причин до страху, все одно реагують не так, як було би варто”, – розповідає Віктор Марчак. 

Однак запевняє, що ще не втратив віри в людей, тому знає, що мешканці міста будуть жити в гарному, чистому, прогресивному Нововолинську!

“Це станеться з усвідомленням того, що все в наших руках.

Бережімо місто, адже це наш великий спільний дім, це наша рідна сторона, якою ми пишаємось не лише через записи в паспортах!” – додає депутат на завершення. 



реклама у Нововолинськ