Головна Корисне Що найчастіше купують на авторозборці?

Що найчастіше купують на авторозборці?

196
0

Український авторинок у 2023 році розвивається, зокрема зʼявився більший попит на кросовери та електромобілі. Однак сьогодні українці не лише купують нові авто, а й заощадливо користуються якісними вживаними автомобілями. Таке авто – добротний транспортний засіб з Європи за доступну ціну. Часто нашим військовим з артилерії завозять потрібні моделі машин з Польщі. Але деталі та навіть цілі механізми в таких машинах можуть бути трохи зношені й згодом виходять з ладу. 

Оптимальним варіантом є встановлення запчастин з авторозборки. Широкий вибір таких деталей ви знайдете в інтернет-магазині Євромоторс https://euromotors.com.ua/. Давайте поглянемо, які механізми найчастіше обирають водії.

Популярні запчастини для заміни на авто

Деталі автомобіля можна умовно розділити на дві групи: витратні та постійні. Перші вже передбачають регулярну заміну, тож їх краще купувати новими. Якщо ж говорити про постійні вузли, то допустима купівля б/в механізмів. Особливо це стосується іномарок європейського, американського та азіатського виробництва. Найчастіше на авторозборках можна зустріти такі товари:

  1. Оптика – перед покупкою фар та іншої оптики необхідно переконатися в їхньому робочому ресурсі та стані.
  2. Кузовні частини – бампера, крила, двері та інші частини кузова вибирають на авторозборці.
  3. Начіпні деталі двигуна – саме ці запчастини варто купувати з попередньою діагностикою.
  4. Салонні елементи – частини салону в старих машинах можуть бути не в кращому стані, тому є сенс придбати підлокітники, чохли, накладки та інші елементи на розбиранні.
  5. Ходова частина – якщо потрібні оригінальні вузли для ходовки, замовляйте деталі з металу та нові гумові ущільнювачі окремо.

Всі ці запчастини для своєї машини ви можете знайти на сайті авторозборки Євромоторс.

Переваги інтернет-магазину Euromotors

Важливою відмінністю Євромоторс перед іншими українськими авторозборками є те, що всі запчастини тут не просто закуповуються, а й діагностуються у Європі. На сайті компанії https://euromotors.com.ua/ замовляють деталі з автомобілів, що їздили європейськими дорогами і проходили регулярне технічне обслуговування. 

Також ви зможете замовити доставку конкретної деталі, якої немає у каталозі інтернет-магазину. Для цього вам необхідно зв’язатися з онлайн-консультантами Євромоторс, які зорієнтують за термінами та вартістю постачання. Якщо ви купуєте тут запчастини, то отримуєте 14 днів на перевірку їх стану та гарантію на встановлення. Все доволі швидко та зручно.



реклама у Нововолинськ