Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 3 засідання виконавчого комітету 07 лютого 2024 року

ПРОТОКОЛ № 3 засідання виконавчого комітету 07 лютого 2024 року

312
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

07 лютого 2024 року                    м. Нововолинськ                                          № 3

                                                               Засідання розпочалося о 10 год. 00 хв.

                                                               Засідання закінчилося  о 11 год. 05 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів

Микола Пасевич

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук               –  секретар міської ради;

Валентина Степюк – керуюча справами виконавчого комітету.

Олександр  Гоцка    – директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Галина Бурочук       – начальник фінансового управління;

Олена Леоненко      – староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            – староста  Грибовицького  старостинського округу;

Алла Яковинець      – староста  Грядівського  старостинського округу.

Відсутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Борис Карпус         –  міський голова;

Ніна Шумська        –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів.

Взяли участь у засіданні від апарату та структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради:

Катерина Бонюк       – начальник відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Світлана Груй           – начальник організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Ігор Дицьо                – начальник юридичного відділу;

Іванна Думич           – начальник служби у справах дітей;

Алла Ковальчук       –  начальник управління «Центр надання

адміністративних послуг»;

Тетяна Корнійчук     –  начальник управління економічної політики;

Наталія Кухарець     –  головний спеціаліст організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Ірина Киричук          –  начальник відділу містобудування та архітектури;

Петро Матрипула     –  начальник відділу транспорту та зв’язку управління

будівництва та інфраструктури.

Сергій Мороз            –  начальник управління освіти;

Людмила Якименко  – начальник управління соціального захисту

населення.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:  

                             № з/п Назва рішення   1 Про роботу управління  «Центр надання адміністративних послуг» за 2023 рік. Доповідач:Ковальчук Алла Петрівна, начальник управління «Центр надання адміністративних послуг».

  2 Про надання дозволу на списання основного засобу. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  3 Про безоплатну передачу транспортного засобу. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  4 Про безоплатну передачу матеріальних цінностей. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  5 Про видачу посвідчень для безкоштовного проїзду на автобусних маршрутах загального користування в Нововолинській територіальній громаді на 2024 рік. Доповідач:Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

  6 Про ціни на платні послуги закладів освіти Нововолинської міської ради Волинської області. Доповідач: Мороз Сергій Володимирович, начальник управління освіти.

  7 Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

  8 Про анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

  9 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Колесніка Миколи Олександровича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  10 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Дрозда Максима Анатолійовича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  11 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Голуба Дмитра Віталійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  12 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Харитонова Івана Васильовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  13 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Олейникова Дениса Володимировича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  14 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Паламарчука Олександра Юрійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  15 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Івашка Ігоря Андрійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  16 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Конєвцова Василя Васильовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  17 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Івашко Наталії Олександрівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  18 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Назарука Олександра Степановича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  19 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Юркової Мар’яни Юріївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  20 Про включення до списків осіб, які користуються правом одержання жилих приміщень у першочерговому порядку Соложука Віктора Васильовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  21 Про виключення зі складу сім’ї членів сім’ї Холодило Ірини Ярославівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  22 Про поновлення на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов Дудкевич Світлани Леонтіївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  23 Про зміну уповноваженого заявника на черзі квартирного обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  24 Про включення до списків осіб, які користуються правом одержання жилих приміщень у першочерговому порядку Шевчук Наталії Анатоліївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  25 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Сердюка Юрія Володимировича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  26 Про включення до списків осіб, які користуються правом одержання жилих приміщень у першочерговому порядку Воробей Валентини Пилипівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  27 Про зняття з квартирного обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, затвердження списків осіб, які потребують поліпшення житлових умов у новій редакції. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  28 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Шевченко Ірини Анатоліївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  29 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Межинської Наталії Григорівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  30 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Рибалки Михайла Михайловича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  31 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Майструк Ірини Іванівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  32 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Толочко Марини Павлівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  33 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Савченко Аліни Олександрівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  34 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Акішиної Світлани Миколаївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  35 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Павлик Світлани Василівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  36 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Сосницької Марини Миколаївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  37 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Вовка Олександра Валерійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  38 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Вознюк Наталію Володимирівну з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  39 Про внесення змін до облікової справи Кірєєвої Наталії Вікторівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  40 Про внесення змін до облікової справи Клименко Аліни Олександрівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  41 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у новій редакції. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  42 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  43 Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на квартиру. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  44 Про уповноваження старости на вчинення нотаріальних дій. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  45 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ___________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  46 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) _________ Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  47 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником)  ______________.

Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  48 Про визнання таким, що втратив чинність, п. 1 рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 21 квітня 2022 року № 176. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  49 Про затвердження Порядку використання коштів бюджету міської територіальної громади, передбачених на реалізацію Цільової програми соціального захисту населення на 2021-2025 рр.

Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  50 Про  затвердження  Порядку використання коштів для компенсації витрат перевізникам автотранспортом за пільговий проїзд окремих категорій населення. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  51 Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги по рішенню виконкому. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  52 Про надання дозволу ________ на визначення часток у спільній сумісній власності у приватизованій  трикімнатній квартирі. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  53 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 07.09.2023р.  № 354. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  54 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 21.04.2022 №169. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –8

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

Керуюча справами виконавчого комітету міської ради Валентина Степюк запропонувала внести до порядку денного проєкт рішення «Про надання  дозволу на здійснення реєстрації місця проживання неповнолітнього  ___.

Результати голосування:

«за» –8

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти в цілому.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про роботу управління  «Центр надання адміністративних послуг» за 2023 рік. Доповідач:Ковальчук Алла Петрівна, начальник управління «Центр надання адміністративних послуг».

ВИСТУПИЛИ   Надія Жук, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №77 додається.

СЛУХАЛИ 2 Про надання дозволу на списання основного засобу. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна,

начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №78додається.

СЛУХАЛИ 3 Про безоплатну передачу транспортного засобу. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна,

 начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №79 додається.

СЛУХАЛИ 4 Про безоплатну передачу матеріальних цінностей. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна,

начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Надія Жук, Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”– 8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №80 додається.

СЛУХАЛИ 5 Про видачу посвідчень для безкоштовного проїзду на автобусних маршрутах загального користування в Нововолинській територіальній громаді на 2024 рік. Доповідач:Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №81додається.

СЛУХАЛИ 6 Про ціни на платні послуги закладів освіти Нововолинської міської ради Волинської області. Доповідач: Мороз Сергій Володимирович, начальник управління освіти.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №82 додається.

СЛУХАЛИ 7 Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник

відділу містобудування та архітектури.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №83 додається.

СЛУХАЛИ 8 Про анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник

відділу містобудування та архітектури.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №84 додається.

СЛУХАЛИ 9 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Колесніка Миколи Олександровича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №85 додається.

СЛУХАЛИ 10 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Дрозда Максима Анатолійовича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти з доповненнями. Рішення №86 додається.

СЛУХАЛИ 11 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Голуба Дмитра Віталійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 87 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Харитонова Івана Васильовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 88 додається.

СЛУХАЛИ 13 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Олейникова Дениса Володимировича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 89 додається.

СЛУХАЛИ 14 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Паламарчука Олександра Юрійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №90 додається.

СЛУХАЛИ 15 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Івашка Ігоря Андрійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 91 додається.

СЛУХАЛИ 16  Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Конєвцова Василя Васильовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №92 додається.

СЛУХАЛИ 17 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Івашко Наталії Олександрівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №93 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Назарука Олександра Степановича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №94 додається.

СЛУХАЛИ 19 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Юркової Мар’яни Юріївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №95 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про включення до списків осіб, які користуються правом одержання жилих приміщень у першочерговому порядку Соложука Віктора Васильовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

 начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 96додається.

СЛУХАЛИ 21 Про виключення зі складу сім’ї членів сім’ї Холодило Ірини Ярославівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 97 додається.

СЛУХАЛИ 22  Про поновлення на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов Дудкевич Світлани Леонтіївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Надія Жук, Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №98 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про зміну уповноваженого заявника на черзі квартирного обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №99 додається.

СЛУХАЛИ 24 Про включення до списків осіб, які користуються правом одержання жилих приміщень у першочерговому порядку Шевчук Наталії Анатоліївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №100 додається.

СЛУХАЛИ 25 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Сердюка Юрія Володимировича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №101 додається.

СЛУХАЛИ 26 Про включення до списків осіб, які користуються правом одержання жилих приміщень у першочерговому порядку Воробей Валентини Пилипівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №102 додається.

СЛУХАЛИ 27 Про зняття з квартирного обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, затвердження списків осіб, які потребують поліпшення житлових умов у новій редакції. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №103 додається.

СЛУХАЛИ 28 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Шевченко Ірини Анатоліївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №104 додається.

СЛУХАЛИ 29 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Межинської Наталії Григорівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 105 додається.

СЛУХАЛИ 30 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Рибалки Михайла Михайловича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №106 додається.

СЛУХАЛИ 31 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Майструк Ірини Іванівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

 начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”– 8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №107додається.

СЛУХАЛИ 32 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Толочко Марини Павлівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №108 додається.

СЛУХАЛИ 33 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Савченко Аліни Олександрівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №109 додається.

СЛУХАЛИ 34 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Акішиної Світлани Миколаївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

 начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №110  додається.

СЛУХАЛИ 35 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Павлик Світлани Василівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 111 додається.

СЛУХАЛИ 36 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Сосницької Марини Миколаївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №112  додається.

СЛУХАЛИ 37 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Вовка Олександра Валерійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №113  додається.

СЛУХАЛИ 38 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Вознюк Наталію Володимирівну з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 114 додається.

СЛУХАЛИ 39 Про внесення змін до облікової справи Кірєєвої Наталії Вікторівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 115 додається.

СЛУХАЛИ 40 Про внесення змін до облікової справи Клименко Аліни Олександрівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

 начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 116 додається.

СЛУХАЛИ 41  Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у новій редакції. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 117 додається.

СЛУХАЛИ 42 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 118 додається.

СЛУХАЛИ 43  Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на квартиру. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 119 додається.

СЛУХАЛИ 44 Про уповноваження старости на вчинення нотаріальних дій. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 120 додається.

СЛУХАЛИ 45 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ____________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна,

начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 1

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 121 додається.

СЛУХАЛИ 46 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ______________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна,

 начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 122 додається.

СЛУХАЛИ 47  Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) _________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна,

 начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 123 додається.

СЛУХАЛИ  48 Про визнання таким, що втратив чинність, п. 1 рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 21 квітня 2022 року № 176. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна,

начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 124  додається.

СЛУХАЛИ 49 Про затвердження Порядку використання коштів для зубопротезування пільгової категорії населення, передбачених на реалізацію Цільової програми соціального захисту населення на 2021-2025 рр. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Валентина Степюк, Надія Жук запропонували  внести зміни у назву  та п.1 проєкту рішення. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти зі змінами . Рішення № 125 додається.

СЛУХАЛИ 50 Про  затвердження  Порядку використання коштів для компенсації витрат перевізникам автотранспортом за пільговий проїзд окремих категорій населення. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 126 додається.

СЛУХАЛИ 51 Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги по рішенню виконкому. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 127 додається.

СЛУХАЛИ 52 Про надання дозволу ______ на визначення часток у спільній сумісній власності у приватизованій  трикімнатній квартирі. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 128 додається.

СЛУХАЛИ 53 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 07.09.2023р.  № 354. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 129 додається.

СЛУХАЛИ 54 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 21.04.2022 №169. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 130 додається.

СЛУХАЛИ 55 Про надання  дозволу на здійснення реєстрації місця проживання неповнолітнього _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

 начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 131 додається.

Заступник міського голови з

питань діяльності виконавчих органів                                 Микола ПАСЕВИЧ

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                     Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ