Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 15 засідання виконавчого комітету 17 травня 2024 року

ПРОТОКОЛ № 15 засідання виконавчого комітету 17 травня 2024 року

236
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

17 травня 2024 року                        м. Нововолинськ                                     №15

                                                              Засідання розпочалося о 10 год.00 хв.

                                                               Засідання закінчилося  об 11 год. 00 хв.

 Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис КАРПУС

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук                –  секретар міської ради;

Микола Пасевич     –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Валентина Степюк  –  керуюча справами виконавчого комітету;

Олександр  Гоцка    –  директор ТОВ «ВМК – Україна».

Олена Леоненко      –  староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            –  староста  Грибовицького  старостинського округу;

Алла Яковинець      –  староста  Грядівського  старостинського округу.

Відсутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Галина Бурочук      –   начальник фінансового управління;

Ніна Шумська        –   заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів.

Взяли участь у засіданні від виконавчих органів міської ради  :

Роман Артинюк      –  начальник управління муніципальної варти;

Мирослава Власюк – головний спеціаліст відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Світлана Груй          – начальник організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Ігор Дицьо                –начальник юридичного відділу;

Наталія Древінська – головний спеціаліст відділу містобудування та

архітектури;

Іванна Думич          – начальник служби у справах дітей;

Марія Душук          – начальник відділу культури;

Алла Ковальчук      – начальник управління «Центр надання

адміністративних послуг;

Софія Марчук         – психолог Центру соціальних служб;

Інна Сибіра             – начальник відділу економічного розвитку

та комунального майна управління економічної

політики;

Тетяна Супрунюк  – начальник відділу координації надання соціальних

послуг, підтримки сім’ї, оздоровлення та відпочинку

дітей управління соціальної та ветеранської політики;

Людмила Якименко – заступник начальника управління соціальної та

ветеранської політики.

Взяли участь від підприємств, установ, організацій:

Сергій Недоріз      –  поліцейський офіцер громади;

Віктор Циплаков   – поліцейський офіцер громади.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:  

№ з/п Назва рішення 1 Звіт про роботу з ветеранами, їх сім’ями та сім’ями загиблих військовослужбовців за I квартал 2024 року. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики. Співдоповідачі: Ковальчук Алла Петрівна, начальник Управління «Центр  надання адміністративних послуг», Марчук Софія Борисівна, психолог Центру соціальних служб.

2 Про підготовку до літньої оздоровчої кампанії 2024 року. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

3 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

4 Про роботу поліцейських офіцерів Нововолинської міської територіальної громади у 2023 році. Доповідач: Артинюк Роман Олександрович, начальник управління муніципальної варти, Циплаков Віктор Сергійович, Недоріз Сергій Миколайович, поліцейські офіцери громади.

5 Про роботу Нововолинської школи мистецтв. Доповідач: Душук Марія Юріївна, начальник відділу культури.

6 Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Доповідач: Древінська Наталія Володимирівна, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури.

7 Про переведення житлових приміщень у нежитлові під розміщення промтоварного магазину. Доповідач: Древінська Наталія Володимирівна, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури.

8 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації будівлі похоронного бюро площею 430 м2 за адресою: вулиця Шопена, 29, місто Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

9 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення (адмінбудинку) загальною площею 483,3 м2 за адресою: вулиця Нововолинська, 8, м. Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

10 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 43,8 м2 за адресою: вулиця Іваничівська, 1, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

11 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації будівлі вузла помелу шахтної породи «Б-1» площею 415,9 м2 за адресою: вулиця Заводська, 1а, м. Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

12 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації будівлі вузла помелу шахтної породи «А-1» площею 713,4 м2 за адресою: вулиця Заводська, 1а, м. Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

13 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площе 190,7 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

14 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 140,9 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

15 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 28,5 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Варанкіної Світлани Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ступнікової Світлани Олександрівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Вуфко Софії Валеріївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

19 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ярощука Сергія Антоновича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

20 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Роменського Сергія Володимировича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

21 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Чигіря Віктора Івановича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

22 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Заніної Наталії Іванівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

23 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бреславець Євгенії Євгенівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

24 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Аносової Лариси Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

 25 Про внесення змін до облікової справи Путиліної Марини Олександрівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

26 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

27 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _______________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

28 Про виключення житлового приміщення з числа службових. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

29 Про затвердження оновленого складу громадської комісії з житлово-побутових питань. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

30 Про затвердження складу наглядової ради у сфері розподілу соціального житла. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

31 Про затвердження акту приймання-передачі квартири. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

32 Про надання дозволу неповнолітній ___ на оформлення договору дарування ½  частки приватизованої трикімнатної квартири. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

33 Про надання  дозволу на продаж житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами та земельних ділянок неповнолітній _____. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

34 Про надання  дозволу _____ на оформлення договору дарування квартири на ім’я малолітніх дітей. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

35 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітній _________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

36 Про встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування, __________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

37 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітній __________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

38 Про встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування, _________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

39 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, неповнолітньому ___________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

40 Про встановлення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування, __________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

41 Про створення та забезпечення функціонування дитячого будинку сімейного типу  подружжя __________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

42 Про створення та забезпечення функціонування дитячого будинку сімейного типу   подружжя _________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

43 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _____ відносно малолітнього ________________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

44 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав __________ відносно малолітнього _____________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

45 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

46 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

47 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

48 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

49 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

50 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

51 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

52 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ___________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

53 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

54 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________.  Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

55 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

56 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _____________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

57 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________.  Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

58 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому _______________.  Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

59 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________.  Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

60 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

61 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

62 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

63 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –8

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Звіт про роботу з ветеранами, їх сім’ями та сім’ями загиблих військовослужбовців за I квартал 2024 року. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики. Співдоповідачі: Ковальчук Алла Петрівна, начальник Управління «Центр  надання адміністративних послуг», Марчук Софія Борисівна, психолог Центру соціальних служб.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №484 додається.

СЛУХАЛИ 2 Про підготовку до літньої оздоровчої кампанії 2024 року. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 485 додається.

СЛУХАЛИ 3  Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ Тетяна Супрунюк, начальник відділу координації надання соціальних послуг, підтримки сім’ї, оздоровлення та відпочинку дітей управління соціальної та ветеранської політики Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 486 додається.

СЛУХАЛИ 4 Про роботу поліцейських офіцерів Нововолинської міської територіальної громади у 2023 році. Доповідач: Артинюк Роман Олександрович, начальник управління муніципальної варти, Циплаков Віктор Сергійович, Недоріз Сергій Миколайович, поліцейські офіцери громади.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Пасевич М.Ф. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти з доповненнями. Рішення №487 додається.

 СЛУХАЛИ 5 Про роботу Нововолинської школи мистецтв. Доповідач: Душук Марія Юріївна, начальник відділу культури

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Валентина Степюк, Олександр  Гоцка . Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №488 додається.

СЛУХАЛИ 6 Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Доповідач: Древінська Наталія Володимирівна, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №489 додається.

СЛУХАЛИ 7 Про переведення житлових приміщень у нежитлові під розміщення промтоварного магазину. Доповідач: Древінська Наталія Володимирівна, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 490 додається.

СЛУХАЛИ 8 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації будівлі похоронного бюро площею 430 м2 за адресою: вулиця Шопена, 29, місто Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №491додається.

СЛУХАЛИ 9 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення (адмінбудинку) загальною площею 483,3 м2 за адресою: вулиця Нововолинська, 8, м. Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 492 додається.

СЛУХАЛИ 10 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 43,8 м2 за адресою: вулиця Іваничівська, 1, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №493 додається.

СЛУХАЛИ 11  Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації будівлі вузла помелу шахтної породи «Б-1» площею 415,9 м2 за адресою: вулиця Заводська, 1а, м. Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №494 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації будівлі вузла помелу шахтної породи «А-1» площею 713,4 м2 за адресою: вулиця Заводська, 1а, м. Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 495 додається.

СЛУХАЛИ 13 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площе 190,7 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 496 додається.

СЛУХАЛИ 14  Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 140,9 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 497 додається.

СЛУХАЛИ 15 Про затвердження результатів продажу та завершення приватизації об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 28,5 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічного розвитку.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 498 додається.

СЛУХАЛИ 16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Варанкіної Світлани Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №  499 додається.

СЛУХАЛИ 17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ступнікової Світлани Олександрівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 500 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Вуфко Софії Валеріївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 501 додається.

СЛУХАЛИ 19 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ярощука Сергія Антоновича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 502 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Роменського Сергія Володимировича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 503 додається.

СЛУХАЛИ 21  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Чигіря Віктора Івановича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 504 додається.

СЛУХАЛИ 22 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Заніної Наталії Іванівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 505 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бреславець Євгенії Євгенівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 506 додається.

СЛУХАЛИ 24 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Аносової Лариси Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 507 додається.

СЛУХАЛИ 25 Про внесення змін до облікової справи Путиліної Марини Олександрівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 508 додається.

СЛУХАЛИ 26 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Карпус Б.С., Пасевич М.Ф., Дицьо І.Ю. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 509 додається.

СЛУХАЛИ 27  Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою:_________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 510 додається.

СЛУХАЛИ 28 Про виключення житлового приміщення з числа службових. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 511 додається.

СЛУХАЛИ 29 Про затвердження оновленого складу громадської комісії з житлово-побутових питань. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 512 додається.

СЛУХАЛИ 30 Про затвердження складу наглядової ради у сфері розподілу соціального житла. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 513 додається.

СЛУХАЛИ 31  Про затвердження акту приймання-передачі квартири. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 514 додається.

СЛУХАЛИ 32 Про надання дозволу неповнолітній ____ на оформлення договору дарування ½  частки приватизованої трикімнатної квартири. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 515 додається.

СЛУХАЛИ 33 Про надання  дозволу на продаж житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами та земельних ділянок неповнолітній _____. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 516 додається.

СЛУХАЛИ 34 Про надання  дозволу _________ на оформлення договору дарування квартири на ім’я малолітніх дітей. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 517 додається.

СЛУХАЛИ 35 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітній __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 518 додається.

СЛУХАЛИ 36 Про встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування, _______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 519 додається.

СЛУХАЛИ 37 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітній ______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 520 додається.

СЛУХАЛИ 38 Про встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 521 додається.

СЛУХАЛИ 39 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, неповнолітньому _______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 522 додається.

СЛУХАЛИ 40 Про встановлення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування, _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 523 додається.

СЛУХАЛИ 41 Про створення та забезпечення функціонування дитячого будинку сімейного типу  подружжя __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 524 додається.

СЛУХАЛИ 42 Про створення та забезпечення функціонування дитячого будинку сімейного типу   подружжя _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„прот80

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 525 додається.

СЛУХАЛИ 43 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _______ відносно малолітнього _______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 526 додається.

СЛУХАЛИ 44 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _________ відносно малолітнього _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 527 додається.

СЛУХАЛИ 45 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 528 додається.

СЛУХАЛИ 46 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 529 додається.

СЛУХАЛИ 47 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 530 додається.

СЛУХАЛИ 48 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 531 додається.

СЛУХАЛИ 49 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 532 додається.

СЛУХАЛИ 50 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 533 додається.

СЛУХАЛИ 51 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 534 додається.

СЛУХАЛИ 52 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній _________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 535 додається.

СЛУХАЛИ 53 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 536 додається.

СЛУХАЛИ 54 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________.

 Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 537 додається.

СЛУХАЛИ 55 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 538 додається.

СЛУХАЛИ 56 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ___________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 539 додається.

СЛУХАЛИ 57 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ___________.  Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 540 додається.

СЛУХАЛИ 58 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ________.  Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 541 додається.

СЛУХАЛИ 59 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________.  Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 542 додається.

СЛУХАЛИ 60 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 543 додається.

СЛУХАЛИ 61 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 544 додається.

СЛУХАЛИ 62 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 545 додається.

СЛУХАЛИ 63 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______. Доповідач Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 546 додається.

Міський голова                                                                              Борис КАРПУС

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                         Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ