Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 17 засідання виконавчого комітету 04 червня 2024 року

ПРОТОКОЛ № 17 засідання виконавчого комітету 04 червня 2024 року

214
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

04 червня 2024 року                    м. Нововолинськ                                            № 17

                                                                    Засідання розпочалося о 14 год. 00 хв.

                                                                   Засідання закінчилося о 15 год. 30 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук                –   секретар міської ради;

Микола Пасевич      –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Ніна Шумська         –   заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих органів;

Валентина Степюк  –   керуюча справами виконавчого комітету міської ради;

Галина Бурочук         – начальник фінансового управління;

Олександр  Гоцка    –   директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Олена Леоненко       –  староста Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк              –  староста Грибовицького   старостинського округу;

Алла Яковинець       –  староста Грядівського старостинського округу.

Взяли участь у засіданні:          

від виконавчих органів міської ради:

Роман Артинюк         –   начальник управління муніципальної варти;

Катерина Вавринюк   –  т.в.о начальника юридичного відділу;

Світлана Груй             –  начальник організаційно-виконавчого відділу

виконавчого комітету;

Івання Думич              –  начальник служби у справах дітей;

Марія Душук               – начальник відділу культури;

Валентина Журавська  –начальник управління соціальної та ветеранської

політики;

Оксана  Заболоцька     – т.в.о. директора Територіального центру соціального

обслуговування (надання соціальних послуг);

Тетяна Корнійчук       –  начальник управління економічної політики;

Ірина Киричук             – начальник відділу містобудування та архітектури;

Тетяна  Кратюк           – начальник відділу проєктної діяльності та інвестицій

управління економічної політики;

Алла Ковальчук           –  начальник управління «Центр надання адміністративних

послуг»;

Наталія Кухарець       –  головний спеціаліст організаційно-виконавчого відділу

виконавчого комітету.

Петро Матрипула       –  начальник відділу транспорту та зв’язку управління

будівництва та інфраструктури;

Оксана Шубенко        –  начальник відділу мобілізаційної та оборонної роботи.

Взяли участь у засіданні:          

від підприємств, установ, організацій:

Максим Галінський  –  директор КП «Нововолинський міський парк

культури і відпочинку».

Роман Кийко              –  завідувач відділенням Комунального некомерційного

підприємства «Нововолинська міська стоматологічна

поліклініка».

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

№ з/п Назва рішення 1 Про стан роботи із дітьми та їх сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах. Доповідач: Думич Івання Олегівна, начальник служби у справах дітей.

2 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 19.11.2008р. № 460 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини». Доповідач: Думич Івання Олегівна, начальник служби у справах дітей.

3 Про роботу Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Нововолинської міської ради Доповідач: Заболоцька Оксана Миколаївна, т.в.о. директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

4 Звіт про стан впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки в Нововолинській міській територіальній громаді. Доповідач: Кратюк Тетяна Анастасіївна, начальник відділу проєктної діяльності та інвестицій управління економічної політики.

5 Про видачу посвідчень для безкоштовного проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Нововолинськ на 2024 рік. Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

6 Про затвердження Порядку використання бюджетних коштів для часткової компенсації фізичним особам вартості безпілотних літальних апаратів та безпілотних авіаційних комплексів. Доповідач: Шубенко Оксана Григорівна, начальник відділу мобілізаційної та оборонної роботи.

7 Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг». Доповідач: Ковальчук Алла Петрівна, начальник управління «Центр надання адміністративних послуг».

8 Про утворення аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації, який перебуває на балансі комунального підприємства «Управляюча житлова компанія № 1»  Нововолинської міської ради. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

9 Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення до Переліку об’єктів оренди першого типу. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

10 Про надання дозволу на списання основних засобів. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

11 Про комісію з прийняття у власність Нововолинської міської територіальної громади із спільної власності територіальних  громад сіл, селищ, міст Волинської області майна за адресою: вул. Луцька, 24,  м. Нововолинськ. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

12 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради  від 18 січня 2024 року № 40 «Про тарифи (ціни) на платні послуги Комунального некомерційного підприємства “Нововолинська міська стоматологічна поліклініка”». Доповідач: Кийко Роман Миколайович, завідувач відділенням Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка».

13 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 20.05.2021 №189 «Про затвердження Положення та складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень» зі змінами.

Доповідач: Артинюк Роман Володимирович, начальник управління муніципальної варти.

14 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 16 березня 2017 року №72 «Про встановлення цін на платні послуги, що надаються закладами культури». Доповідач: Галінський Максим Володимирович, директор КП «Нововолинський міський парк культури і відпочинку».

15 Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

16 Про переведення житлових приміщень у нежитлові під розміщення промтоварного магазину. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

17 Про підтримку кандидатури _________ для присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня». Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

18 Про внесення змін  до складу комісії з соціальних питань. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

19 Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

20 Про виготовлення та встановлення надмогильних пам’ятників окремим категоріям громадян. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

21 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ______________. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

_________________________

22 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

23 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Цибульник Анастасії Сергіївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

24 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Фарамазян Марини Камоївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

25 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Куликової Ольги Євгенівни з сім’єю.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

26 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кушнеренко Світлани Олексіївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

27 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Лашкевич Ганни Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

28 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Конько Олени Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

29 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Жорник Світлани Георгіївни з сім’єю.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

30 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ткачук Діани Араратівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

31 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Култаєва Сергія Олександровича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

32 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Майської Раїси Кузьмівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

33 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Панасюк Наталії Леонтіївни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

34 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Горбунова Михайла Миколайовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

35 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Буряк Галини Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

36 Про внесення змін до облікової справи Рунчевої Марини Бабкенівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

37 Про внесення змін до облікової справи Карпової Олени Миколаївни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

38 Про внесення змін до облікової справи Лощонової Юлії Валентинівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

39 Про внесення змін до облікової справи Миколайчук Ірини Вікторівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

40 Про внесення змін до облікової справи Бутрій Олени Миколаївни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

41 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

42 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ____________________________.

Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

43 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: __________________________. Доповідач: Катерина Вавринюк, т.в.о. начальника юридичного відділу.

44 Про продовження терміну дії спеціального ордера. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

45 Про затвердження актів приймання-передачі квартир. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

46 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

47 Про надання дозволу _______ на оформлення договору купівлі-продажу квартири на ім’я ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

48 Про надання дозволу ______ на оформлення договору дарування часток квартири на ім’я __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

49 Про надання дозволу ________ на оформлення договору дарування частки квартири на ім’я _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

50 Про надання дозволу ____________ на оформлення договору дарування квартири на ім’я __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –10

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний  прийняти  за основу.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про стан роботи із дітьми та їх сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах. Доповідач: Думич Івання Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №549 додається.

СЛУХАЛИ 2 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 19.11.2008р. № 460 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини». Доповідач: Думич Івання Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 550 додається.

СЛУХАЛИ 3  Про роботу Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Нововолинської міської ради Доповідач: Заболоцька Оксана Миколаївна, т.в.о. директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Надія Жук, Ніна Шумська, Валентина Журавська. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 551 додається.

СЛУХАЛИ 4 Звіт про стан впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки в Нововолинській міській територіальній громаді. Доповідач: Кратюк Тетяна Анастасіївна, начальник відділу проєктної діяльності та інвестицій управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Надія Жук. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 552 додається.

СЛУХАЛИ 5 Про видачу посвідчень для безкоштовного проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Нововолинськ на 2024 рік. Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 553 додається.

СЛУХАЛИ 6  Про затвердження Порядку використання бюджетних коштів для часткової компенсації фізичним особам вартості безпілотних літальних апаратів та безпілотних авіаційних комплексів. Доповідач: Шубенко Оксана Григорівна, начальник відділу мобілізаційної та оборонної роботи.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 554 додається.

СЛУХАЛИ 7  Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг». Доповідач: Ковальчук Алла Петрівна, начальник управління «Центр надання адміністративних послуг».

ВИСТУПИЛИ Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 555 додається.

СЛУХАЛИ 8 Про утворення аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації, який перебуває на балансі комунального підприємства «Управляюча житлова компанія № 1»  Нововолинської міської ради. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Інна Степюк. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 556 додається.

СЛУХАЛИ 9 Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення до Переліку об’єктів оренди першого типу. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 557 додається.

СЛУХАЛИ 10 Про надання дозволу на списання основних засобів. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 558 додається.

СЛУХАЛИ 11 Про комісію з прийняття у власність Нововолинської міської територіальної громади із спільної власності територіальних  громад сіл, селищ, міст Волинської області майна за адресою: вул. Луцька, 24,  м. Нововолинськ. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 559 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради  від 18 січня 2024 року № 40 «Про тарифи (ціни) на платні послуги Комунального некомерційного підприємства “Нововолинська міська стоматологічна поліклініка”». Доповідач: Кийко Роман Миколайович, завідувач відділенням Комунального некомерційного підприємства «Ногвоволинська міська стоматологічна поліклініка».

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 560 додається.

СЛУХАЛИ 13  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 20.05.2021 №189 «Про затвердження Положення та складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень» зі змінами. Доповідач: Артинюк Роман Володимирович, начальник управління муніципальної варти.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 561 додається.

СЛУХАЛИ 14  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 16 березня 2017 року №72 «Про встановлення цін на платні послуги, що надаються закладами культури». Доповідач: Галінський Максим Володимирович, директор КП «Нововолинський міський парк культури і відпочинку».

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Валентина Степюк, Марія Душук. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 562 додається.

СЛУХАЛИ 15 Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 563 додається.

СЛУХАЛИ 16 Про переведення житлових приміщень у нежитлові під розміщення промтоварного магазину. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 564 додається.

СЛУХАЛИ 17 Про підтримку кандидатури _____ для присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня». Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 565 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про внесення змін  до складу комісії з соціальних питань Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 566 додається.

СЛУХАЛИ 19 Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 567 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про виготовлення та встановлення надмогильних пам’ятників окремим категоріям громадян. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 568 додається.

СЛУХАЛИ 21 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ________. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 569 додається.

СЛУХАЛИ 22 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 570 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Цибульник Анастасії Сергіївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 571 додається.

СЛУХАЛИ 24 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Фарамазян Марини Камоївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 572 додається.

СЛУХАЛИ 25 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Куликової Ольги Євгенівни з сім’єю.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 573 додається.

СЛУХАЛИ 26  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кушнеренко Світлани Олексіївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 574 додається.

СЛУХАЛИ 27 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Лашкевич Ганни Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 575 додається.

СЛУХАЛИ 28 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Конько Олени Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 576 додається.

СЛУХАЛИ 29  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Жорник Світлани Георгіївни з сім’єю.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 577 додається.

СЛУХАЛИ 30 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ткачук Діани Араратівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 578 додається.

СЛУХАЛИ 31 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Култаєва Сергія Олександровича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 579 додається.

СЛУХАЛИ 32 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Майської Раїси Кузьмівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №580 додається.

СЛУХАЛИ 33 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Панасюк Наталії Леонтіївни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №581додається.

СЛУХАЛИ 34 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Горбунова Михайла Миколайовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №582 додається.

СЛУХАЛИ 35 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Буряк Галини Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №583 додається.

СЛУХАЛИ 36 Про внесення змін до облікової справи Рунчевої Марини Бабкенівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №584 додається.

СЛУХАЛИ 37 Про внесення змін до облікової справи Карпової Олени Миколаївни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №585 додається.

СЛУХАЛИ 38 Про внесення змін до облікової справи Лощонової Юлії Валентинівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №586 додається.

СЛУХАЛИ 39 Про внесення змін до облікової справи Миколайчук Ірини Вікторівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №587 додається.

СЛУХАЛИ 40 Про внесення змін до облікової справи Бутрій Олени Миколаївни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №588 додається.

СЛУХАЛИ 41 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №589 додається.

СЛУХАЛИ 42 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ______________. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №590 додається.

СЛУХАЛИ 43 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ____________________. Доповідач: Катерина Вавринюк, т.в.о. начальника юридичного відділу

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №591 додається.

СЛУХАЛИ 44 Про продовження терміну дії спеціального ордера. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №592 додається.

СЛУХАЛИ 45 Про затвердження актів приймання-передачі квартир. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №593 додається.

СЛУХАЛИ 46 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №594 додається.

СЛУХАЛИ 47 Про надання дозволу ________ на оформлення договору купівлі-продажу квартири на ім’я ___________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №595 додається.

СЛУХАЛИ 48 Про надання дозволу _____ на оформлення договору дарування часток квартири на ім’я __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №596 додається.

СЛУХАЛИ 49 Про надання дозволу _______ на оформлення договору дарування частки квартири на ім’я __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №597 додається.

СЛУХАЛИ 50  Про надання дозволу ________ на оформлення договору дарування квартири на ім’я __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №598 додається.

Міський голова                                                                                   Борис КАРПУС

Начальник організаційно-

виконавчого відділу виконавчого комітету                                    Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ