Головна 2024 ПРОТОКОЛ № 26 засідання виконавчого комітету 03 жовтня  2024 року 

ПРОТОКОЛ № 26 засідання виконавчого комітету 03 жовтня  2024 року 

33
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

03 жовтня  2024 року                      м. Нововолинськ                                      № 26

                                                                    Засідання розпочалося о 10 год. 00 хв.

                                                                    Засідання закінчилося о  10 год. 55 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук                –  секретар міської ради;

Микола Пасевич     –   заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Валентина Степюк  –  керуюча справами виконавчого комітету міської ради;

Галина Бурочук       –  начальник фінансового управління;

Олександр  Гоцка    – директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Олена Леоненко      – староста Благодатного старостинського округу;

Алла Яковинець      – староста Грядівського старостинського округу.

Відсутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Ніна Шумська         –   заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих органів;

Інна Степюк             – староста Грибовицького   старостинського округу.

Взяли участь у засіданні:          

від виконавчих органів міської ради:

Роман Артинюк          – начальник управління муніципальної варти;

Мирослава Власюк    – головний спеціаліст відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Світлана Груй            – начальник організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Юлія Галько               –  заступник начальника управління соціальної та

ветеранської політики;

Іванна Думич             –  начальник служби у справах дітей;

Ольга Івасів                 – головний спеціаліст юридичного відділу;

Петро Матрипула       – начальник відділу транспорту та зв’язку  управління

будівництва та інфраструктури;

Вікторія Римарчук     –  заступник начальника управління освіти.

виконавчого комітету;

Інна Сибіра                 –  начальник відділу економічного розвитку та

                                         комунального майна управління економічної політики.

Присутні від підприємств, установ, організацій:

Ольга Попіка            – директор комунального некомерційного підприємства

«Нововолинський центр первинної медико-санітарної

допомоги».

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

№ з/п Назва рішення 1. Про внесення   змін до бюджету Нововолинської міської територіальної громади на 2024 рік. Доповідач: Бурочук Галина Вікторівна, начальник фінансового управління.

2. Про встановлення тарифів на платні послуги Комунального некомерційного підприємства «Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області. Доповідач: Попіка Ольга Олександрівна, директор комунального некомерційного підприємства «Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги».

3. Про ціни на платні послуги закладів освіти Нововолинської міської ради Волинської області. Доповідач: Римарчук Вікторія Анатоліївна, заступник начальника управління освіти.

4. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідач: Артинюк Роман Олександрович, начальник управління муніципальної варти.

5. Про видачу посвідчень для  безкоштовного проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Нововолинськ на ІV квартал 2024 року. Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту  та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

6. Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Нововолинської територіальної громади. Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту  та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

7. Про надання дозволу на використання інфраструктури для встановлення та монтування технічного засобу (приладу контролю) фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Нововолинської територіальної громади, надання функцій замовника та виконавця робіт щодо встановлення та монтування технічних засобів (приладів контролю) фіксацій адміністративних правопорушень. Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту  та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

8. Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 245,3 м2, що знаходиться за адресою: вулиця Винниченка, будинок № 14, місто Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічної політики.

9. Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації приміщення (групи приміщень) загальною площею 351,6 м2, що знаходиться за адресою: мікрорайон Шахтарський, будинок № 41, місто Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічної політики.

10. Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Галько Юлія Володимирівна,  заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

11. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач: Галько Юлія Володимирівна,  заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

12. Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ________. Доповідач: Галько Юлія Володимирівна,  заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

13. Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги громадянам Нововолинської міської територіальної громади. Доповідач: Галько Юлія Володимирівна,  заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

14. Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла на одну особу за липень-вересень 2024 року. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

15. Про внесення змін до облікової справи Жорник Світлани Георгіївни. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

16. Про внесення змін до облікової справи Заборовської Світлани Владленівни. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

17. Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Авраменко Раїси Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

18. Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Волкової Тетяни Олександрівни. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

19. Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ковальчук Юлії Святославівни з сім’єю. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

20. Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Манька Петра Миколайовича з сім’єю. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

21. Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Меркулової Надії Анатоліївни. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

22. Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Сіряченко Тамари Василівни. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

23. Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Тєрєхової Лесі Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

24. Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

25. Пр зняття з контролю окремих рішень виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач:Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого відділу виконавчого комітету.

26. Про надання  дозволу _____ на оформлення договору дарування приватизованої трикімнатної квартири на ім’я малолітньої дитини. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

27. Про надання  дозволу на продаж приватизованої двокімнатної квартири _____. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

28. Про надання дозволу на продаж приватизованих кімнат у житловій секції в гуртожитку та купівлю приватизованої трикімнатної квартири неповнолітній _____. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

29. Про надання дозволу неповнолітнім ______ на визначення часток у спільній сумісній власності у приватизованій  трикімнатній квартирі. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

30. Про надання  дозволу неповнолітньому _____ на оформлення договору дарування квартири на ім’я _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

31. Про надання статусу  дитини-сироти,  малолітньому _____. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

32. Про встановлення опіки над дитиною-сиротою,  малолітнім ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

33. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _______ відносно неповнолітньої дочки. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

34. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав ________ відносно малолітньої дочки. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –8

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний  прийняти за основу.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про внесення   змін до бюджету Нововолинської міської територіальної громади на 2024 рік. Доповідач: Бурочук Галина Вікторівна, начальник фінансового управління.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 915 додається.

СЛУХАЛИ 2 Про встановлення тарифів на платні послуги Комунального некомерційного підприємства «Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області. Доповідач: Попіка Ольга Олександрівна, директор комунального некомерційного підприємства «Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги».

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 916 додається.

СЛУХАЛИ 3 Про ціни на платні послуги закладів освіти Нововолинської міської ради Волинської області. Доповідач: Римарчук Вікторія Анатоліївна, заступник начальника управління освіти.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 917 додається.

СЛУХАЛИ 4 Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідач: Артинюк Роман Олександрович, начальник управління муніципальної варти.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 918 додається.

СЛУХАЛИ 5 Про видачу посвідчень для  безкоштовного проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Нововолинськ на ІV квартал 2024 року.

Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту  та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 919 додається.

СЛУХАЛИ 6 Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Нововолинської територіальної громади. Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту  та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Микола Пасевич, Олександр Гоцка. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 920 додається.

СЛУХАЛИ 7 Про надання дозволу на використання інфраструктури для встановлення та монтування технічного засобу (приладу контролю) фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Нововолинської територіальної громади, надання функцій замовника та виконавця робіт щодо встановлення та монтування технічних засобів (приладів контролю) фіксацій адміністративних правопорушень. Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту  та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ Олександр Гоцка, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 921 додається.

СЛУХАЛИ 8 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 245,3 м2, що знаходиться за адресою: вулиця Винниченка, будинок № 14, місто Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічної політики.  

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 922 додається.

СЛУХАЛИ 9 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації приміщення (групи приміщень) загальною площею 351,6 м2, що знаходиться за адресою: мікрорайон Шахтарський, будинок № 41, місто Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Сибіра Інна Миколаївна, начальник відділу економічного розвитку та комунального майна управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 923 додається.

СЛУХАЛИ 10 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Галько Юлія Володимирівна,  заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 924 додається.

СЛУХАЛИ 11 Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач: Галько Юлія Володимирівна,  заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 925 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) _________. Доповідач: Галько Юлія Володимирівна,  заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 926 додається.

СЛУХАЛИ 13  Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги громадянам Нововолинської міської територіальної громади. Доповідач: Галько Юлія Володимирівна,  заступник начальника управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 927 додається.

СЛУХАЛИ 14 Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла на одну особу за липень-вересень 2024 року. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 928 додається.

СЛУХАЛИ 15 Про внесення змін до облікової справи Жорник Світлани Георгіївни. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 929 додається.

СЛУХАЛИ 16 Про внесення змін до облікової справи Заборовської Світлани Владленівни. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 930 додається.

СЛУХАЛИ 17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Авраменко Раїси Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 931додається.

СЛУХАЛИ 18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Волкової Тетяни Олександрівни. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 932 додається.

СЛУХАЛИ 19  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ковальчук Юлії Святославівни з сім’єю. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 933 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Манька Петра Миколайовича з сім’єю. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 934 додається.

СЛУХАЛИ 21 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Меркулової Надії Анатоліївни. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 935 додається.

СЛУХАЛИ 22 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Сіряченко Тамари Василівни. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 936 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Тєрєхової Лесі Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 937 додається.

СЛУХАЛИ 24 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Івасів Ольга Артемівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 938 додається.

СЛУХАЛИ 25  Пр зняття з контролю окремих рішень виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач:Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого відділу виконавчого комітету.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 939 додається.

СЛУХАЛИ 26 Про надання дозволу ______ на оформлення договору дарування приватизованої трикімнатної квартири на ім’я малолітньої дитини. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 940 додається.

СЛУХАЛИ 27 Про надання дозволу на продаж приватизованої двокімнатної квартири ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 941додається.

СЛУХАЛИ 28 Про надання дозволу на продаж приватизованих кімнат у житловій секції в гуртожитку та купівлю приватизованої трикімнатної квартири неповнолітній ____. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 942 додається.

СЛУХАЛИ 29 Про надання дозволу неповнолітнім ______ на визначення часток у спільній сумісній власності у приватизованій  трикімнатній квартирі. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 943  додається.

СЛУХАЛИ 30  Про надання  дозволу неповнолітньому ________ на оформлення договору дарування квартири на ім’я ___. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 944 додається.

СЛУХАЛИ 31 Про надання статусу  дитини-сироти,  малолітньому ____. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 945 додається.

СЛУХАЛИ 32 Про встановлення опіки над дитиною-сиротою,  малолітнім _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 946 додається.

СЛУХАЛИ 33 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав ______ відносно неповнолітньої дочки. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 947 додається.

СЛУХАЛИ 34 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _____ відносно малолітньої дочки. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 948 додається.

Міський голова                                                                                  Борис КАРПУС

Начальник організаційно-

виконавчого відділу виконавчого комітету                                      Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ