Джерело: tsn.ua
Абрикоси. / © Pexels
Абрикоси – не лише гарна ідея для приготування варення чи джему. Цей фрукт стане зіркою соусу до м’яса. Приготуйте лише раз і ви забудете про магазинні соуси.
ТСН.ua підготував рецепт абрикосового соусу до м’ясних страв.
Інгредієнти
- абрикоси стиглі – 2 кг
- цибуля – 0,5 кг
- часник – 100 г
- цукор – 200–250 г (за смаком)
- сіль – 2 ст. л.
- оцет яблучний або винний – 100 мл
- гострий перець чилі – 1–2 шт
- сухий імбир – 1 ч. л.
- спеції: чорний мелений перець, коріандр, гвоздика, кориця – по щіпці
- вода – 200 мл
Приготування:
З цих інгредієнтів вийде до трьох літрів густого, ароматного, солодко-гострого соусу.
Нагадаємо, раніше ми ділилися з читачами рецептом смачного кетчуп з кабачків.