Головна Без категорії Морква по-корейськи: салат, який ви будете готувати щодня, адже він ніколи не набридне

Морква по-корейськи: салат, який ви будете готувати щодня, адже він ніколи не набридне

7
0

Джерело: tsn.ua

Морква по-корейськи: рецепт / © Фото з відкритих джерел

Морква по‑корейськи вже давно стала улюбленою закускою у кулінарному світі. У ній гармонійно поєднується ніжна, соковита морква з пікантним смаком. Простий рецепт з доступних інгредієнтів робить її улюбленою стравою як для новачків, так і для досвідчених кулінарів, а приготування займає мінімум часу.

Інгредієнти морква 1,5 кг

соняшникова олія 0,5 склянки

сіль 1,5 ч. ложки

цукор 2 ст. ложки

коріандр 1 ст. ложка

часник 8 зубчиків

паприка 1 ст. ложка

чорний мелений перець 0,5 ч. ложки

мелений перець чилі 1/3 ч. ложки

оцет 9% 3 ст. ложки

Процес приготування:

  • Приготування моркви по‑корейськи починається з очищення овоча, після чого його натирають на спеціальній тертці для корейської моркви.
  • Моркву змішують із цукром, а в розігріту олію додають спеції, ретельно перемішують і виливають отриману суміш до моркви. Потім додають оцет і ще раз перемішують — найкраще руками, щоб смак рівномірно розподілився.
  • Дайте салату настоятися приблизно одну годину, після чого розкладіть його по стерилізованих банках, щільно закрийте кришками та помістіть у прохолодне місце для зберігання.
  • Смачного!




    реклама у Нововолинськ