Джерело: tsn.ua
Морква по-корейськи: рецепт / © Фото з відкритих джерел
Морква по‑корейськи вже давно стала улюбленою закускою у кулінарному світі. У ній гармонійно поєднується ніжна, соковита морква з пікантним смаком. Простий рецепт з доступних інгредієнтів робить її улюбленою стравою як для новачків, так і для досвідчених кулінарів, а приготування займає мінімум часу.
соняшникова олія 0,5 склянки
сіль 1,5 ч. ложки
цукор 2 ст. ложки
коріандр 1 ст. ложка
часник 8 зубчиків
паприка 1 ст. ложка
чорний мелений перець 0,5 ч. ложки
мелений перець чилі 1/3 ч. ложки
оцет 9% 3 ст. ложки
Процес приготування:
Смачного!