Джерело: www.volynpost.com
Журналісти ВСН відвідали Завокзальний ринок у Луцьку, поспілкувались з продавцями та дізнались скільки вартує сало та м’ясо.
У Луцьку на «Варшавці» сало продається у великому асортименті, і його ціна коливається від 100 до 300 гривень за кілограм. Найдешевше – це сало з тонким шаром жиру або нерівномірною текстурою.
Більш якісне сало має приємний білий колір, рівномірну та м’яку текстуру. Найдорожче – до 300 гривень за кілограм.
«Ціни на сало не змінювались ще з серпня – як були, так і залишились», – розповіла продавчиня Оксана.
Також на ринку продають свинину від 150 до 300 гривень за кілограм, залежно від частини туші, виду м’яса та способу вирощування.
Найдоступніше – це свиняча лопатка, ребра або грудинка. Популярністю користується рулька по 230 гривень за кілограм. Шия коштує близько 200–230 гривень.
«М’ясо вже давно стабільно тримається в ціні – люди все розбирають, що привезеш, те й беруть. Немає сенсу піднімати, бо й так розходиться швидко», – каже продавчиня Марія.
Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію












