Джерело: tsn.ua
Як приготувати тушковану капусту / © unsplash.com
Традиційна тушкована капуста готується легко та недорого, але завжди можна зробити її ще смачнішою.
Багато господинь додають до капусти м’ясо та зелень, проте є два доступні інгредієнти, які є практично в кожному домі і які зроблять тушковану капусту неймовірно ароматною та смачною — це гірчиця та оцет.
Гірчиця Наприкінці приготування додайте 1–2 чайні ложки порошкової або готової гірчиці — будь-якої, яка є під рукою. Гірчиця надає капусті особливий аромат і підкреслює її смак.
Оцет Хоча багато господинь його не використовують, оцет, як і гірчиця, покращує смак страви та додає легку приємну кислинку. Додають його приблизно через півгодини після початку приготування, всього одну ложку.
Порада: під час приготування капуста може мати специфічний запах, тому для його пом’якшення часто додають гвоздику.












