Печиво “Різдвяне”: рецепт (фото з сайту “Господинька”)
Печиво “Різдвяне” виходить соковитим, ніжним і надзвичайно смачним. Ніхто навіть і не скаже, що ви самі його спекли, а не придбали в магазині. Рецептом поділилися на сайті “Господинька”.
Інгредієнти кокосова стружка
100 г
згущене молоко 200 г
м’яке вершкове масло 150 г
цукрова пудра 80 г
сіль дрібка
ванільний цукор 80 г
борошно 200 г
какао 30 г
розпушувач 1 ч. ложка
тепле молоко 3-4 ст. ложки
Процес приготування:
Змішайте кокосову стружку зі згущеним молоком. Сформуйте кульки.
Для тіста змішайте вершкове масло з цукровою пудрою, ванільним цукром і сіллю, щоб отримати кремоподібну консистенцію.
Окремо змішайте борошно, розпушувач і какао. Додайте до тіста. Влийте тепле молоко. Тісто не повинне кришитися чи липнути до рук.
Розділіть тісто на порції, зробіть з кожної коржик, всередину викладіть кококову кульку і сформуйте печиво.
Викладіть на деко і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-17 хвилин.
Смачного!