Головна Без категорії М’ясо по-французьки з ананасами для новорічного столу: святковий акцент

М’ясо по-французьки з ананасами для новорічного столу: святковий акцент

6
0

Джерело: tsn.ua

Рецепт м’яса по-французьки

Новорічний стіл має бути не лише ситним, але й незабутньо красивим. Оскільки покровитель 2026 року — Червоний Вогняний Кінь особливо полюбляє яскраві та соковиті страви, м’ясо по-французьки з ананасами стане ідеальним святковим акцентом та порадує гостей незвичайним смаком. Ця страва виходить неймовірно соковитою та виглядає дуже ошатно.

Інгредієнти Для приготування вам знадобляться:

  • Свиняча корейка — 1 кілограм;
  • Цибуля — 2 штуки;
  • Помідори — 2 штуки;
  • Консервовані ананаси — 1 банка вагою півкілограма;
  • Твердий сир — 200 грамів;
  • Майонез — для легкої сіточки;
  • Сіль та перець — за смаком;
  • Олія — для змащення дека.

Покроковий рецепт приготування

  • Спершу підготуйте основу страви — м’ясо. Візьміть свинячу корейку і наріжте її порційними шматками завтовшки приблизно один сантиметр. Злегка відбийте кожен шматок і викладіть м’ясо на деко, яке попередньо змащено олією. Посоліть та поперчіть відбиті шматки свинини.
  • Далі підготуйте овочеву подушку — дві цибулини та два помідори наріжте тонкими півкільцями. Розкладіть ці овочі рівномірно поверх м’яса.
  • Наступний етап — додавання ананасів та безпосередньо термічна обробка. Викладіть шматочки консервованих ананасів із банки поверх овочів. Після цього зробіть легку сіточку з майонезу по всій поверхні страви.
  • Поставте деко в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікайте протягом 30 хвилин.
  • Після закінчення тридцяти хвилин посипте м’ясо натертим твердим сиром. Поставте деко назад у духовку ще на 7 хвилин. Подавайте м’ясо по-французьки з ананасами одразу, поки воно гаряче.



реклама у Нововолинськ