Головна Новини Нововолинська У прикордонників чергове поповнення

У прикордонників чергове поповнення

354
0

Триває набір громадян на військову службу в прикордонні підрозділи Волинського загону. Учора військовослужбовці, котрі вирішили стати на захист державних рубежів, обравши престижну професію прикордонника, склали   присягу на вірність Україні.

Новобранці присягнули сумлінно і чесно виконувати військовий обов’язок, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість.

Нині прикордонники мужньо боронять та надійно охороняють кордони нашої країни. Так, це важка місія, але Господь вас покликав до неї. Тож хочу побажати, щоб ви з честю, відданістю та сумлінно виконували ті завдання, які будуть на вас покладені. Щоб якомога швидше завдяки вашому служінню ми здобули перемогу. Нехай Боже благословіння  буде з вами, Господь береже усіх воїнів і нашу Україну!“, – звернувся до прикордонників військовий капелан протоієрей Михайло Хімчак.

Керівництво та персонал загону вітає військовослужбовців у своєму колективі.

Усі охочі мають можливість доєднатися до прикордонників Волинського загону. Тож чекаємо Вас за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

+Додаткову інформацію щодо набору на службу можна дізнатися за телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00).

Пресслужба Волинського прикордонного загону



реклама у Нововолинськ