Головна Новини міста Відбулося чергове засідання виконкому: на порядку денному понад 80 питань

Відбулося чергове засідання виконкому: на порядку денному понад 80 питань

235
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У середу, 19 червня, міський голова Борис Карпус провів чергове засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Опрацьовано понад 80 питань порядку денного.

Зокрема заслухали інформацію про роботу гуртків Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості. Директорка установи Євгенія Свистунова зазначила, у Центрі здобувають позашкільну освіту 1695 вихованців у 116 групах, які працюють на базі закладу та у ліцеях Нововолинської громади. У 2023-2024 роках були відкриті нові гуртки: “Англійська мова”, “Шашки”, “Східні танці”, “Бджільництво”.

Про стан готовності системи цивільного захисту та техногенної безпеки Нововолинської територіальної громади під час воєнного стану доповіла начальниця відділу Олександра Шалина. Станом на 1 червня у Нововолинській громаді функціонує 9 спеціалізованих служб цивільного захисту. Вони готові для проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації надзвичайних ситуацій.

Члени виконкому надали дозвіл на видалення зелених насаджень, погодили інвестиційну програму КП «Нововолинськводоканал» на 2024 рік та план роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Нововолинської міської ради на III квартал 2024 року.

Частина питань стосувалися обліку громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання ВПО та прав неповнолітніх. Усі рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Нововолинської міської ради.



реклама у Нововолинськ