Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 18 засідання виконавчого комітету 19 червня 2024 року

ПРОТОКОЛ № 18 засідання виконавчого комітету 19 червня 2024 року

298
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

19 червня 2024 року                      м. Нововолинськ                                        № 18

                                                                    Засідання розпочалося о 10 год. 00 хв.

                                                                   Засідання закінчилося о 11 год. 30 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук                –   секретар міської ради;

Микола Пасевич      –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Ніна Шумська         –   заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих органів;

Валентина Степюк  –   керуюча справами виконавчого комітету міської ради;

Галина Бурочук         – начальник фінансового управління;

Олександр  Гоцка    –   директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Олена Леоненко       –  староста Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк              –  староста Грибовицького   старостинського округу;

Алла Яковинець       –  староста Грядівського старостинського округу.

Взяли участь у засіданні:          

від виконавчих органів міської ради:

Роман Артинюк         –   начальник управління муніципальної варти;

Катерина Вавринюк   –  т.в.о начальника юридичного відділу;

Вікторія Губчик          – головний спеціаліст відділу управління цифрової

Трансформації та комунікації;

Світлана Груй             –  начальник організаційно-виконавчого відділу

виконавчого комітету;

Валентина Журавська  –начальник управління соціальної та ветеранської

політики;

Тетяна Корнійчук        – начальник управління економічної політики;

Вікторія Римарчук      – в.о.начальника управління освіти;

Олена Стащишин        – головний спеціаліст служби у справах дітей;

Олександра Шалина  –   начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та

цивільного захисту населення.

Взяли участь у засіданні:          

від підприємств, установ, організацій:

Євгенія Свистунова  –  директор комунальної установи «Нововолинський центр

дитячої та юнацької творчості»;

Павло Шевчик           –  директор КП «Нововолинськводоканал».

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

№ з/п Назва рішення 1 Про роботу гуртків комунальної установи «Нововолинський центр дитячої та юнацької творчості» Нововолинської міської ради Волинської області. Доповідач: Свистунова Євгенія Михайлівна, директор комунальної установи «Нововолинський центр дитячої та юнацької творчості».

2 Про стан готовності системи цивільного захисту та техногенної безпеки Нововолинської територіальної громади під час воєнного стану. Доповідач:Шалина Олександра Олександрівна, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

3 Про комісію для безоплатної передачі із комунальної власності Нововолинської міської ради Волинської області у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області мікроавтобуса. Доповідач: Римарчук Вікторія Анатоліївна, в.о.начальника управління освіти.

4 Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідач: Артинюк Роман Володимирович, начальник управління муніципальної варти.

5 Про погодження інвестиційної програми КП «Нововолинськводоканал» на 2024 рік. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

6 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення (будинок пошти), (літера «А-1»), площею 33,1 м2, за адресою: вулиця Шевченка Тараса, будинок № 11, село Грибовиця, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

7 Про встановлення цін на платні послуги, які надає Виробниче управління комунального господарства Нововолинської міської ради. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

8 Про постановку на баланс приміщень, що знаходяться за адресою: вулиця Л. Українки, будинок № 3 та будинок № 3а, селище Благодатне. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

9 Про дотримання виконавської дисципліни щодо реалізації завдань, визначених нормативно-правовими актами Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядчими документами обласної військової адміністрації, власними контрольними документами та стан розгляду звернень, скарг, депутатських звернень та інформаційних запитів за І півріччя 2024 року. Доповідач: Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого

відділу виконавчого комітету. 

10 Про план роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Нововолинської міської ради на IІІ квартал 2024 року. Доповідач: Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого

відділу виконавчого комітету. 

11 Про зняття з контролю окремих рішень виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач: Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого

відділу виконавчого комітету. 

12 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 17 березня 2023 року № 123 «Про створення Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради». Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

13 Про підтримку кандидатури ____ для присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня». Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

14 Про утворення комісії із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) та затвердження Положення про порядок складення та видачі акта встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду). Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

15 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бурило Галини Петрівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Єрмакової Світлани Володимирівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Соловей Поліни Євгенівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

19 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Пічугіної Валентини Анатоліївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

20 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ярини Олени Валеріївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

21 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бондаренко Віри Сергіївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

22 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кульбачної Марини Миколаївни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

23 Про внесення змін до облікової справи Янченко Ольги Вікторівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

24 Про внесення змін до облікової справи Троян Світлани Миколаївни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

25 Про внесення змін до облікової справи Сембратович Олени Іванівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

26 Про внесення змін до облікової справи Межинської Наталії Григорівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

27 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Сака Івана Петровича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

28 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Бутрія Костянтина Івановича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

29 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Дуся Назара Віталійовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

30 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Рибки Івана Володимировича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

31 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Вегерича Олексія Васильовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

32 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Борисюка Юрія Миколайовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

33 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Слимака Михайла Івановича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

34 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Федюка Євгенія Євгенійовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

35 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Савіка Романа Вікторовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

36 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Давиденка Артема Олеговича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

37 Про відмову у взятті на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Усіку Володимиру Володимировичу з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

38 1.     Про відмову у взятті на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Ромашеському Назарію Івановичу. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

39 Про внесення змін до облікової справи Холяви Олени Олександрівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

40 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

41 Про переукладення договору найму соціального житла з Власюк Валентиною Миколаївною. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

42 Про переукладення договору найму соціального житла з Ляснюк Наталією Олегівною.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

43 Про внесення змін в облікову справу Судюк Яни Володимирівни та переукладення договору найму соціального житла.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

44 Про внесення змін в облікову справу Холяви Олени Олександрівни та переукладення договору найму соціального житла.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

45  Про затвердження списків осіб, які перебувають на квартирному обліку та користуються правом на одержання житлових приміщень у новій редакції.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

46 Про розділення об’єкта нерухомого майна у відповідності до технічних характеристик. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

47 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: __________.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

48 Про надання  дозволу __________,  неповнолітній _____  на оформлення договору дарування частки приватизованої трикімнатної квартири. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

49 Про надання дозволу на продаж житлового приміщення в гуртожитку неповнолітній __________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

50 Про надання дозволу ________, на оформлення договорів дарування житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами та земельної ділянки на ім’я малолітньої дитини. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

51 Про надання  дозволу ___________ на оформлення договору дарування квартири на ім’я малолітньої дитини. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

52 Про надання дозволу _____________ на оформлення договору дарування квартири на ім’я малолітньої дитини та визначення часток у спільній сумісній власності. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

53 Про надання дозволу неповнолітній ____ на оформлення договору дарування квартири на ім’я _________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

54 Про надання дозволу на здійснення реєстрації місця проживання малолітньої __________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

55 Про звільнення ________ від здійснення повноважень піклувальника над неповнолітньою _______. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

56 Про встановлення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ____. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

57 Про визначення _________ способів участі у вихованні та спілкуванні з неповнолітнім сином __________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

58 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній __________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

59 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ________________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

60 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

61 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ________________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

62 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

63 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

64 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній_______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

65 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

66 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

67 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

68 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

69 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

70 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

71 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________ . Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

72 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній __________________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

73 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній _____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

74 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

75 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому _____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

76 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

77 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ________________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

78 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

79 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ___________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

80 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

81 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

82 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній __________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –10

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний  прийняти  за основу.

Міський голова Борис Карпус повідомив, що надійшло клопотання від  начальника управління економічної політики Корнійчук Тетяни Олександрівни про виключення з порядку денного проєкту рішення «Про схвалення Плану відновлення та розвитку Нововолинської міської територіальної громади Волинської області до 2027 року», так як  Додаток 3. «Результати соціологічного опитування населення» та Додаток 4. «Результати фокус-групового дослідження» доопрацьовуються ГО «Агенція відновлення та розвитку». Тому міський голова запропонував виключити з порядку денного питання під №5 «Про схвалення Плану відновлення та розвитку Нововолинської міської територіальної громади Волинської області до 2027 року».

Результати голосування:

«за» –10

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний  прийняти  в цілому.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про роботу гуртків комунальної установи «Нововолинський центр дитячої та юнацької творчості» Нововолинської міської ради Волинської області. Доповідач: Свистунова Євгенія Михайлівна, директор комунальної установи «Нововолинський центр дитячої та юнацької творчості».

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус запропонував внести доповнення до прєкту рішення, а саме: провести моніторинг мережі нових гуртків відповідно до запитів батьків та дітей. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти з доповненнями. Рішення № 599 додається.

СЛУХАЛИ 2 Про стан готовності системи цивільного захисту та техногенної безпеки Нововолинської територіальної громади під час воєнного стану. Доповідач:Шалина Олександра Олександрівна, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Олександр Гоцка задав запитання щодо забезпечення засобами захисту на випадок радіаційної або хімічної небезпеки, акцентував увагу на проведенні роз’яснювальної роботи серед населення та дітей. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 600 додається.

СЛУХАЛИ 3 Про комісію для безоплатної передачі із комунальної власності Нововолинської міської ради Волинської області у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області мікроавтобуса. Доповідач: Римарчук Вікторія Анатоліївна, в.о.начальника управління освіти.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 601 додається.

СЛУХАЛИ 4 Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідач: Артинюк Роман Володимирович, начальник управління муніципальної варти.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №602 додається.

СЛУХАЛИ 5  Про погодження інвестиційної програми КП «Нововолинськводоканал» на 2024 рік. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 603 додається.

СЛУХАЛИ 6 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення (будинок пошти), (літера «А-1»), площею 33,1 м2, за адресою: вулиця Шевченка Тараса, будинок № 11, село Грибовиця, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 604 додається.

СЛУХАЛИ 7 Про встановлення цін на платні послуги, які надає Виробниче управління комунального господарства Нововолинської міської ради. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 605 додається.

СЛУХАЛИ 8 Про постановку на баланс приміщень, що знаходяться за адресою: вулиця Л. Українки, будинок № 3 та будинок № 3а, селище Благодатне. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 606 додається.

СЛУХАЛИ 9 Про дотримання виконавської дисципліни щодо реалізації завдань, визначених нормативно-правовими актами Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядчими документами обласної військової адміністрації, власними контрольними документами та стан розгляду звернень, скарг, депутатських звернень та інформаційних запитів за І півріччя 2024 року. Доповідач: Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого відділу виконавчого комітету. 

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 607 додається.

СЛУХАЛИ 10 Про план роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Нововолинської міської ради на IІІ квартал 2024 року. Доповідач: Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого відділу виконавчого комітету.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 608 додається.

СЛУХАЛИ 11 Про зняття з контролю окремих рішень виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач: Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого відділу виконавчого комітету.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 609 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 17 березня 2023 року № 123 «Про створення Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради». Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 610 додається.

СЛУХАЛИ 13 Про підтримку кандидатури __________ для присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня». Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 611 додається.

СЛУХАЛИ 14 Про утворення комісії із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) та затвердження Положення про порядок складення та видачі акта встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду). Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 612 додається.

СЛУХАЛИ 15 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 613 додається.

СЛУХАЛИ 16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бурило Галини Петрівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 614 додається.

СЛУХАЛИ 17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Єрмакової Світлани Володимирівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 615 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Соловей Поліни Євгенівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 616 додається.

СЛУХАЛИ 19 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Пічугіної Валентини Анатоліївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 617 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ярини Олени Валеріївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 618 додається.

СЛУХАЛИ 21 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бондаренко Віри Сергіївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 619 додається.

СЛУХАЛИ 22 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кульбачної Марини Миколаївни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 620 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про внесення змін до облікової справи Янченко Ольги Вікторівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 621 додається.

СЛУХАЛИ 24 Про внесення змін до облікової справи Троян Світлани Миколаївни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 622 додається.

СЛУХАЛИ 25 Про внесення змін до облікової справи Сембратович Олени Іванівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 623 додається.

СЛУХАЛИ 26 Про внесення змін до облікової справи Межинської Наталії Григорівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 624 додається.

СЛУХАЛИ 27 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Сака Івана Петровича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 625 додається.

СЛУХАЛИ 28 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Бутрія Костянтина Івановича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 626 додається.

СЛУХАЛИ 29 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Дуся Назара Віталійовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 627 додається.

СЛУХАЛИ 30 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Рибки Івана Володимировича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 628 додається.

СЛУХАЛИ 31 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Вегерича Олексія Васильовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 629 додається.

СЛУХАЛИ 32 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Борисюка Юрія Миколайовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 630 додається.

СЛУХАЛИ 33 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Слимака Михайла Івановича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 631 додається.

СЛУХАЛИ 34 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Федюка Євгенія Євгенійовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 632 додається.

СЛУХАЛИ 35 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Савіка Романа Вікторовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 633 додається.

СЛУХАЛИ 36 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Давиденка Артема Олеговича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 634 додається.

СЛУХАЛИ 37 Про відмову у взятті на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Усіку Володимиру Володимировичу з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 635 додається.

СЛУХАЛИ 38 2.     Про відмову у взятті на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Ромашеському Назарію Івановичу. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 636 додається.

СЛУХАЛИ 39 Про внесення змін до облікової справи Холяви Олени Олександрівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 637 додається.

СЛУХАЛИ 40 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 638 додається.

СЛУХАЛИ 41 Про переукладення договору найму соціального житла з Власюк Валентиною Миколаївною. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 639 додається.

СЛУХАЛИ 42 Про переукладення договору найму соціального житла з Ляснюк Наталією Олегівною.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 640 додається.

СЛУХАЛИ 43 Про внесення змін в облікову справу Судюк Яни Володимирівни та переукладення договору найму соціального житла.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 641 додається.

СЛУХАЛИ 44 Про внесення змін в облікову справу Холяви Олени Олександрівни та переукладення договору найму соціального житла.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 642 додається.

СЛУХАЛИ 45 Про затвердження списків осіб, які перебувають на квартирному обліку та користуються правом на одержання житлових приміщень у новій редакції.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 643 додається.

СЛУХАЛИ 46 Про розділення об’єкта нерухомого майна у відповідності до технічних характеристик. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 644 додається.

СЛУХАЛИ 47 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ____________.  Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, т.в.о. начальника юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 645 додається.

СЛУХАЛИ 48 Про надання  дозволу _________  неповнолітній ______,  на оформлення договору дарування частки приватизованої трикімнатної квартири. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 646 додається.

СЛУХАЛИ 49 Про надання дозволу на продаж житлового приміщення в гуртожитку неповнолітній __________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 647 додається.

СЛУХАЛИ 50 Про надання дозволу _________, на оформлення договорів дарування житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами та земельної ділянки на ім’я малолітньої дитини. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 648 додається.

СЛУХАЛИ 51 Про надання дозволу ________ на оформлення договору дарування квартири на ім’я малолітньої дитини. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 649 додається.

СЛУХАЛИ 52 Про надання дозволу _____________ на оформлення договору дарування квартири на ім’я малолітньої дитини та визначення часток у спільній сумісній власності. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 650 додається.

СЛУХАЛИ 53 Про надання дозволу неповнолітній ________ на оформлення договору дарування квартири на ім’я ___________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 651 додається.

СЛУХАЛИ 54 Про надання дозволу на здійснення реєстрації місця проживання малолітньої __________________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 652 додається.

СЛУХАЛИ 55 Про звільнення ______ від здійснення повноважень піклувальника над неповнолітньою __________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 653 додається.

СЛУХАЛИ 56 Про встановлення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування, _______ Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 654 додається.

СЛУХАЛИ 57 Про визначення _______ способів участі у вихованні та спілкуванні з неповнолітнім сином _____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 655 додається.

СЛУХАЛИ 58 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 656 додається.

СЛУХАЛИ 59 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ______. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 657 додається.

СЛУХАЛИ 60 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 658 додається.

СЛУХАЛИ 61 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому _________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 659 додається.

СЛУХАЛИ 62 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 660 додається.

СЛУХАЛИ 63 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 661 додається.

СЛУХАЛИ 64 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 662 додається.

СЛУХАЛИ 65 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 663 додається.

СЛУХАЛИ 66 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 664 додається.

СЛУХАЛИ 67 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 665 додається.

СЛУХАЛИ 68 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 666 додається.

СЛУХАЛИ 69 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 667 додається.

СЛУХАЛИ 70 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 668 додається.

СЛУХАЛИ 71 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________ . Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 669 додається.

СЛУХАЛИ 72 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 670 додається.

СЛУХАЛИ 73 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній _____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 671 додається.

СЛУХАЛИ 74 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 672 додається.

СЛУХАЛИ 75 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ___________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 673 додається.

СЛУХАЛИ 76 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 674 додається.

СЛУХАЛИ 77 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній _______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 675 додається.

СЛУХАЛИ 78 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 676 додається.

СЛУХАЛИ 79 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ___________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 677 додається.

СЛУХАЛИ 80 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 678 додається.

СЛУХАЛИ 81 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 679 додається.

СЛУХАЛИ 82 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________. Доповідач: Стащишин Олена Степанівна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ   Рішення прийняти в цілому. Рішення № 680 додається.

Міський голова                                                                                                     Борис КАРПУС

Начальник організаційно-

виконавчого відділу виконавчого комітету                                                        Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ