Головна Новини Нововолинська «Гроші не пахнуть», – екоактивіст Віктор Степюк про ставлення міської влади до...

«Гроші не пахнуть», – екоактивіст Віктор Степюк про ставлення міської влади до екології

244
0

Хвороби, якими страждають мешканці Нововолинська, є наслідком забруднення повітря об’єктами промислового виробництва, які діють на території міста. Міська влада на чолі із Віктором Сапожніковим знає про ці проблеми, але ж гроші не пахнуть. Так вважає екоактивіст, а віднедавна громадський інспектор з охорони довкілля Віктор Степюк.

«Міський голова мусить думати про кожного мешканця міста. І якби хоча б одна людина сказала, що є недоліки в екології, щось смердить, він мав би почути і перевірити. А тим більше, коли це говорять тисячі?! Нехай він заїде на 5-ий, 6-ий, 15-ий мікрорайони, поспілкується з мешканцями, з мамами дітей, які ходять в ті дитячі садочки, що вони йому скажуть про сморід від ливарного та «Кроноспану», які знаходяться через дорогу. В нас виходить, що мер не хоче чути про проблеми», – розповів Віктор Степюк.

На його думку, міське керівництво маніпулює громадською думкою.

«Міський голова постійно говорить, що ситуація із екології в місті задовільна, тобто на «трієчку». Це йде маніпуляція думкою громадян. Людина слово «задовільна» сприймає як добра. Насправді вона незадовільна», – переконаний екоактивіст.

 



реклама у Нововолинськ