Головна Без категорії Відбулося чергове засідання виконкому

Відбулося чергове засідання виконкому

38
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У п’ятницю, 18 жовтня, міський голова Борис Карпус провів чергове засідання виконавчого комітету. На порядку денному розглянули 28 питань.

Начальник управління будівництва та інфраструктури Богдан Миронюк поінформував про хід підготовки підприємств, організацій, установ Нововолинської ТГ до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025. За його словами всі комунальні підприємства, суб`єкти господарювання, які відповідають за життєзабезпечення міста, заклади освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту готові до роботи в осінньо-зимовий період.

Також члени виконкому заслухали інформацію щодо стану обслуговування одиноких та непрацездатних громадян на території Нововолинської територіальної громади у 2023-2024 роках. Доповіла з цього питання Оксана Заболоцька, т.в.о. директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Начальниця фінансового управління Галина Бурочук поінформувала про підсумки виконання бюджету Нововолинської міської територіальної громади за 9 місяців 2024 року.

Частина питань стосувалися економічної діяльності, соціальної та ветеранської політики, обліку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання ВПО.

Усі рішення будуть опубліковані на офіційному сайті Нововолинської міської ради.



реклама у Нововолинськ