Головна Кримінал Нова квартирна мафія в Нововолинську. Низка раптових смертей і купа дітей, яких...

Нова квартирна мафія в Нововолинську. Низка раптових смертей і купа дітей, яких викидають на вулицю

208
0

Історії, що їх розповіли мені нормальні, інтелігентні люди без шкідливих звичок, жахають. Одна страшніша за одну. Із мовчазної згоди (а чи й благословіння?) наших правоохоронних органів у Нововолинську діє добре організована злочинна група.

Квартирний аферист (назву його поки що Мудлян) примушує громадян, які позичили в нього гроші, не лише сплачувати тривалий час шалені відсотки, а й віддавати йому своє житло. За символічну ціну. Шляхом погроз, вимагання, фізичного і психологічного насильства.

Пан Мудлян має свого нотаріуса, а також своїх людей у міліції, прокуратурі та суді. І коли потерпілі звертаються до “органів”, там тільки зітхають: “Ви що, не знали, з ким зв’язалися? Та він уже стількох надурив…” 

Цими днями несподівано померла чергова жертва квартирних махінацій. Вона кілька разів зверталась до прокурора міста, оббивала пороги міліції. Безрезультатно. Шахрай недарма ж бо похваляється, що в нього “у судах усе схоплено, у прокуратурі зазор, а в Луцьку є впливовий дядько, який рішає всі питання”.

Ладна була накласти на себе руки інша жертва шахрая. Це молода жінка, мати чотирьох малих дітей. Мудлян вивіз її на цвинтар біля 2-ї шахти, дав лопату і примушував копати могилу – для неї самої. Опиратись вона не могла – Мудлян пригрозив розібрати її дітей на органи… і разом зі своїм поплічником бив її.

Аби врятуватись, вона віддала йому все коштовне, що було в хаті. Та цього йому виявилося замало. Наступного тижня він через суд і виконавчу службу наміряється виселити її з чотирма дітлахами на вулицю. 

Ми з вами будемо уважно відстежувати перебіг подій. Подробиці – на цьому порталі й у газеті “Народна справа”.       



реклама у Нововолинськ