Головна Новини Нововолинська Вибори програно, безкоштовного автобуса не буде.

Вибори програно, безкоштовного автобуса не буде.

220
0

Депутат Волинської обласної ради Валерій Діброва скерував запит до прокурора області Андрія Параки. Про це йшлося під час вчорашнього засідання 13-ої сесії Волинської обласної ради.

У своєму запиті Діброва повідомив, що до нього неодноразово зверталися виборці округу, а також жителі міст Нововолинська та Володимира- Волинського із запитаннями щодо безоплатних пасажирських перевезень, які здійснювались протягом 2011-2012 років автобусами марки «Сетра» на територій міст Нововолинськ та Володимир-Волипський.

На згаданих транспортних засобах були розміщені рекламні написи «Безкоштовний проїзд за сприяння Сергія Ковальчука» та, під час виборів до Верховної ради України 2012 року «Безкоштовний проїзд за сприяння підприємства «УкрПетроль».

Діброва повідомив, що з 29 жовтня цього року згаданими автобусами здійснюються перевезення пасажирів на платній основі на території Володимир-Волинська та Володимир-Волинського району.

Згідно з інформацією, розміщеною на автобусах, дані транспортні засоби належать благодійному фонду Матері Божої неустанної помочі та ввезені в Україну як гуманітарна допомога.

Діброва попросив у прокурора області провести розслідування та надати інформацію щодо наступних питань: яким чином проводилось ввезення та розмитнення названих транспортних засобів; з якою метою можливе використання цих автобусів, до якого автопарку вони приписані; з яких джерел проводилось фінансування безкоштовних перевезень, зокрема: оплата праці водіїв, закупівля паливно-мастильних матеріалів, сервісне обслуговування; чи використовувались для фінансування згаданих перевезень кошти субвенції з державного бюджету, які призначені для здійснення компенсаційних виплат перевізникам, які здійснюють пільгові перевезення окремих категорій громадян у містах Нововолинську, Володимир-Волинському та Володимир-Волинському районі.

Джерело  Фото з сайту volga.lutsk.ua



реклама у Нововолинськ