Головна Новини Нововолинська Колеги з Польщі відвідали Нововолинське вище професійне училище

Колеги з Польщі відвідали Нововолинське вище професійне училище

248
0

17 серпня Нововолинське училище відвідали колеги та партнери по освітній діяльності з професійного училища №4 міста Хелм. Це був візит у відповідь на відвідування представниками Нововолинського ВПУ Хелмського училища навесні. Саме тоді між професійними навчальними закладами було підписано договір про співробітництво в плані модернізації професійного навчання майбутніх працівників ресторанного господарства, підготовка яких здійснюється в Нововолинському та Хелмському училищах.

Делегація колег із Польщі у складі директора професійного училища №4, заступника з навчальної роботи та викладачів оглянула навчально-матеріальну базу Нововолинського ВПУ, відвідала гуртожиток, бібліотеку, музей декоративно-ужиткового мистецтва, виставкову галерею училища. Гості ознайомились із творчими напрацюваннями викладачів та майстрів виробничого навчання, тепло поспілкувались з працівниками. Директор училища Валентина Іванівна Приступа ознайомила польських колег із системою роботи педагогів Нововолинського ВПУ, розповила про професійні досягнення учнів.

Особливі враження польські педагоги отримали від огляду лабораторії з обслуговування відвідувачів ресторанного господарства (завідуюча лабораторією викладач спецдисциплін Г.І. Ненько), зокрема їх здивував фуршетний стіл, на якому було представлено зразки напоїв і коктейлів, що виготовляються учнями з професії офіціант, бармен. Гостям сподобався читальний зал бібліотеки Нововолинського ВПУ, справили добре враження їдальня та гуртожиток.

За бесідою у кабінеті директора сторони обговорили шляхи подальшого співробітництва між навчальними закладами, спільну участь в освітніх проектах, засоби обміну досвідом між педагогами училищ.

Візит завершився відвідуванням навчально-виробничої дільниці кафе «Орхідея», презентація роботи якої викликала повагу та захоплення гостей.

 

Фото:

Головне – директор Нововолинського ВПУ В.І. Приступа розповідає колегам з Польщі про систему роботи з педагогами

 Зліва на право:  

  • огляд фуршетного столу в лабораторії з організації обслуговування відвідувачів ресторанного господарства
  • на території училища
  • в музеї декоративно-ужиткового мистецтва
  • у навчально-виробничій дільниці кафе «Орхідея»
  • огляд матеріальної бази навчального закладу 
  • у виставковій галереї училища
  • польські колеги примірили роль учнів на уроці української літератури
  • обговорення шляхів подальшої співпраці



реклама у Нововолинськ