Головна Новини Нововолинська Дерева зрубають, а грибок залишиться?! Разом із чиновником, на якого жалівся наш...

Дерева зрубають, а грибок залишиться?! Разом із чиновником, на якого жалівся наш «Орел»

250
0

Ваші (й мої) добрі наміри, панове інтернетники, можуть скінчитися тотальним лісоповалом на проспекті Перемоги!

Цей пенсіонер-герой під псевдо Орел звернувся-таки, за моєю порадою, на сайт Сапожникова. Виклав мерові свою проблему (грибок і цвіль у квартирі), але звів її вирішення тільки до вирубки дерев попід вікнами. Відповідно мер сьогодні дав указівку отому цілому Орехову, а також начальникові ЖЕК№2 та іншим службам повирубувати на проспекті Перемоги і сусідніх вулицях усе зайве. Щойно я з мером розмовляла, аби тому Орлу якось допомогти, і мер дав зрозуміти, що буде суцільна вирубка. Я йому – про комісію, яку треба створити й комплексно обстежити будинок, а він мені – що комунальники вже ось-ось візьмуться за пилки!.. Уявляєте, скільки безневинних дерев попадає через запопадливість наших комунальників, які наввипередки кинуться виконувати мерську вказівку!!!

Орел (чи хто ви там є, Саша чи як)! Негайно розконспіруйтеся, вийдіть із мером на зв’язок і вимагайте, щоб не лісоповал там зробили, а щоб комісію компетентну створили. Вимагайте, щоб до вас у під’їзд прийшли начальник ЖЕК №2, депутат від вашого округу Чайка (вона ж гендиректор ЖКО), представники Теплокомуненерго, Волиньгазу й і Водоканалу. Хай комплексно обстежать будинок і виявлять причину утворення цвілі. Чи це через баюру, чи через вентиляцію в чебуречній, чи через пластикові вікна у квартирах під’їзду, чи через погану вентиляцію у квартирах, чи ще через якісь комунікації плюс пара гілляк.

А поки не обстежать будинок і не виявлять причину (або низку причин), не дозволяйте нічого тупо рубати!!! Бо якщо дерева порубають під корінь, а грибок залишиться, ви будете, звиняйте на слові, Пеньок, а не Орел. І ми з Бідзюрою та адміном, які кинулися здуру допомагати вам, теж будемо пеньками.

Коротше, Орел, не ловіть гав!! Телефон Сапожникова: 4-12-01 (приймальня). Обід із 13-ї до 14-ї. Можу його мобільний дати – зателефонуйте мені на 095 083 03 42.

Панове комунальники! Мер! І громадянин Орел! Якщо постраждає бодай одне безневинне дерево – народ вам цього не пробачить!

Наталя Камишникова, старий юннат.



реклама у Нововолинськ