Головна Новини Нововолинська Чиновник не хоче працювати сам, і заважає іншим

Чиновник не хоче працювати сам, і заважає іншим

250
0

Майже два місяці декілька пенсіонерів нашого міста які проживають на Проспекті Перемоги, кожного дня ходили і писали заяву в Жек №2 щоб робітники жеку обрізали декілька гіляк на деревах,то му що дерва розрослися і  своїм листям закривають фасад будинку, що спричинняє розвиненню грибка на стінах у мешканців кутових квартир. Цим людям відмовили, а саме пан Орехов, якого призначено займатись благоустроєм нашого міста, на заяві написав “Забороняю”. Хочу звернутись по допомогу до всіх кому не байдуже житя наших пенсіонерів, чому нас кормлять обіцянками тільки перед виборами в мери, або в народні депутати, заміть того щоб дати вказівку жеку навести лад на одній з центральних вулиць міста, цей заклопотаний і спрацьований чиновник забороняє будь-що робити. Невже по кожному такому питаню пенсіонери повині просити допомогу у наших депутатів? Можливо пану Сапожнікову потрібно задуматись, чи повинен пан Орехов займати цю посаду? Невже щоб хтось із чиновників поворушив пальцем потрібно збирати майдан? Навіщо вас люди вибирали? Це з наших кишень ви, шановний пан Орехов, отримуєте зарплату. Чи може вам ще потрібно дати (хабаря)? Начальник жеку №2 теж залишився задоволений, бо не треба нічого робити. Шановні чиновники, коли ваші підлеглі перестануть вести себе як чужинці, які мов би не розуміють української мови? Зрозумійте що така поведінка ваших підлеглих не робить вам честі, тому що в хорошого керівника і підлеглі працьовиті. Надіюсь що хтось із місцевих керівників зверне увагу і допоможе мешканцям будинку 12, що на Проспекті Перемоги.

 

upd 23.04.2012 (17:25), admin.

Зустріч з мешканцями будинку по проспекту Перемоги 12, м. Нововолинськ, 2012 рік.

Фото цвілі, грибка.

upd 20.04.2012 (14:00), admin.

Новини які порушують правила подачі матеріалу будуть видалені. На цей раз ми її залишим (лише заради цікавості чи правду написав користувач орел), але якщо на протязі 3-5ти днів автор даної новини не надасть фото дерев, які спричиняють грибок та фактів звернень мешканців 12 будинку по проспекту Перемоги, або не представиться, матеріал буде видалено.

Де ті дерева які спричиняють грибок на (у) будинку?

 

Можливо їх вже зрізали два чи більше роки тому?

 

Мешканці 12 будинку нічого не чули про:

Майже два місяці декілька пенсіонерів які проживають на Проспекті Перемоги кожного дня ходили і писали заяву в Жек №2.

 

Жалілись лише на стареньку акацію яку не мішало б спиляти поки вона не наробила біди та на “бардак” за будинком біля дитячого майданчику де вночі кричать, розпивають алкгольні напої, коляться наркомани.



реклама у Нововолинськ