Головна Новини Нововолинська Аміго та інші проти Желізка: суд скінчився сенсаційно

Аміго та інші проти Желізка: суд скінчився сенсаційно

240
0

26 березня Нововолинський суд відмовив підприємцю Яремі, подружжю Очеретків та колишньому директорові нововолинської філії “Львівської жінки” Іщуку в їхньому колективному позові до власника підприємства “Львівська жінка” Желізка, депутата міськради Гольчука та журналістів ЗІКу.

Предметом суперечки був сюжет про нововолинського мера,  показаний ЗІКом наприкінці літа. Саме тоді внаслідок рейдерських розборок і адміністративного тиску припинила діяльність у Нововолинську “Львівська жінка”. Тисячі її абонентів упродовж кількох святкових днів залишались узагалі без телепередач. Тож майже ніхто й не бачив того резонансного телесюжету.

У суді позивачі доводили, що телеканал ЗІК разом із Желізком і Гольчуком їх скривдив: розголосив їхні персональні дані, поширив недостовірну інформацію. Вимагали спростування (ну, й заразом відшкодування послуг дорогого луцького адвоката).

Однак суд, дослідивши телесюжет та  інші докази, вирішив, що спростовувати, власне, нема чого. Бо ж і рейдерство мало місце, і магазин “Аміго” свого часу щоночі працював, і п’яних бійок біля нього було багато, і особняки “сильних міста цього” вражають уяву пересічних виборців.

Ви будете сміятись, але суд часом і в нас буває незалежним!

Цікаво, чи подадуть впливові позивачі апеляцію.

Наталя Камишникова.

 

 



реклама у Нововолинськ