Головна Новини Нововолинська Підприємство БРВ Україна в об’єктиві.

Підприємство БРВ Україна в об’єктиві.

430
0

За лінією контрольно-пропусного пункту відразу можна побачити обличчя підприємства Нововолинська — “БРВ Україна”.
Пропонуємо вашій увазі 3D панораму території (крутіть мишкою вправо, вліво, вверх, вниз).

Всі питання про несучасне, немодернізоване та неавтоматизоване підприємство БРВ Україна, про ржаву воду та медикаменти кожен вирішить окремо – переглянувши фотогаллерею “Підприємство Нововолинська БРВ Україна“.

Прийшовши на запрошення, Олександр Іванович Гоцко (директор “БРВ Україна”) надав нам змогу оглянути роботу підприємства.

На питання які були зібранні через сайт до 9:00 16.09.2011р. та по новині від 07.09.2011р. дає відповіді начальник відділу постачання — Максим Климюк.  

Тож Максиме:

— Бригадний метод, що це за метод і яка його мета? 

— Бригадний метод я рахую це самий демократичний метод. Не кожен сам за себе, а одним колективом — один за одного. Стимул тут присутній тому що у нас є три бригади, припустим у кожній по десять чоловік (тому що бригади є різні), якщо вони за зміну зробили в три рази більше ніж друга бригада – відповідно в три рази більше й отримали. Чим більше зробить бригада — тим більшу отримає плату, кожен рівномірну. Нараховується побригадно. Їм не вигідно що б хтось не працював чи халявив. 
Один, як кажуть, у полі не воїн.

— Які скарги отримуєте від персоналу, чи є їх звітність? Як вирішуєте?

— Звітність скарг не ведеться, у кожного працівника є бригадир який відкритий для обговорення тої чи іншої проблеми, є начальство та директор, які також відкриті для розмов.

— Працівники бояться начальства?

— Ну це ж абсурд, ми ж не живемо при сталінізмі чи якому фашизмі. Кого? А головне чого боятися?

— Скільки за місяць/рік було звільнено працівників? Які причини їх звільнення?

— Це треба дивитись статистику. Коли на підприємстві працює така кількість людей ви ж розумієте текучка кадрів буде завжди.
В кожну ситуацію треба входити окремо, щоб розібратися чому людина пішла, або чому людину звільнили. Причини бувають різні, можливо знайшов щось краще, хтось поїхав за кордон.
В основному по свому бажанні, але ще раз повторю що кожна причина індивідуальна. Ще можу сказати що найбільша причина коли керівництво звільняло — це причина крадіжки. 
На рахунок цього у нового керівництва дуже чітка позиція. Людей ми набираєм, і набираєм постійно, ви ж розумієте що працюєм у три зміни. Для спеціалістів у нас двері завжди відкриті.

— Чи багато браку на підприємстві?

— Розумієте, що значить сказати багато браку? Є служба ОТК, яка періодично приїзжає з Польщі перевіряє та слідкує за якістю. 
Брак присутній на кожному підприємстві, не можливо випускати меблі щоб не було браку. У нас він коливається 1-2,5% при такій масовості, рахую це майже без браку.

— За інтернетом майбутнє. Що робите у цьому напрямку? Де можна подивитись на продукцію та її ціни у інтернеті?

— БРВ Україна, сайту як такого не має, є сайт БРВ Київ, який є нашим офіційним диллером по продажу і на якому можна подивитись продукцію та її ціни. Був такий період (до приходу нового директора), коли тільки БРВ Київ займався продажою наших меблів, ми були направленні на український ринок, з приходом нового керівництва ми досить потужно вийшли на експорт, і тепер наші меблі дуже добре продаються. І це тільки за пів року, ми вийшли за межі українського ринку, на якому також збільшили реалізацію. Це не просто пусті слова, є документи, є статистика скільки ми продавали. Були присутні на виставках які були в Києві та Казакстані, де виставляли свою та вивчали продукцію конкурентів. Підприємство було взято з мільйонами гривень боргу, через пів року ми стали прибутковим та найближчим часом вийдем у плюс.

Запитання від ПВЗЦ.
— Запитання до пана Олександра. Яка у нього освiта, стаж роботи. Чому був вибраний на посаду директора?

— Дві вищих освіти, стаж робити більше десятка років. Вибраний не був, був запрошений очолити підприємство. Погодився, тим більше, що є мешканцем м. Нововолинська.

Запитання від гостя.
— Чому завод не пристосовується до сучасних потреб суспільства? роблять якесь непотрібство тіпа меблів. ні якості, ні вигляду, ціна захмарна… говорю з погляду сучасної молоді. Де ваші дизайнери, розробники – на пенсії? чому не можна зробити ставку на мобільні, конструкторні меблі, не вивчається громадська думка, її потреби. Може тому у Вас все і заглохло?

— Мобільні? Можливо коментатор мав на увазі модульні? У нас є каталог, можете подивитись на продукцію самі та визначити сучасні вони чи несучасні. 
Меблі користуються попитом, тут вам і відповідь.



реклама у Нововолинськ