Соус реліш з огірками і спеціями — маловідомий українцям, але надзвичайно популярний в США
Джерело: tsn.ua
Соус реліш: рецепт / © unsplash.com
Найчастіше соус реліш використовують як доповнення до бургерів, хотдогів, сендвічів та інших страв з м’ясом.
Інгредієнти великий огірок (без насіння)
3 шт.
біла цибулина 2 шт.
червоний солодкий перець 1 шт.
зелений солодкий перець 1 шт.
сіль 2 ст. ложки
яблучний оцет 1 склянка
цукор ¾ склянки
гірчичне насіння 2 ч. ложки
насіння селери 2 ч. ложки
Процес приготування:
Наріжте огірки, цибулю й болгарський перець дрібними шматочками.
Посоліть овочеву суміш і залиште настоюватися на пів години, після чого добре промийте водою та ретельно відіжміть зайву рідину.
У каструлі з’єднайте оцет, цукор і прянощі, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
Додайте підготовлені овочі, варіть усе разом приблизно 10 хвилин.
Гарячий соус розкладіть по стерилізованих банках і щільно закрутіть кришками.
Смачного!