Джерело: www.volynnews.com
Про це повідомляє The Japan Times із посиланням на заяву виробника, передає Укрінформ.
Японський алкогольний гігант Suntory, якому належить бренд, заявив, що зупиняє дистиляцію віскі на території кампусу James B. Beam у Клермонті, штат Кентуккі (США), після порівняння обсягів виробництва зі споживчим попитом.
Асоціація винокурень Кентуккі повідомила, що продажі бурбону сповільнилися, оскільки споживачі зменшують витрати та вживання алкоголю, а невизначеність щодо впливу тарифів та податків президента США Дональда Трампа на витримані запаси алкогольного напою тиснуть на цей сектор.
Асоціація додала, що станом на січень на складах Кентуккі знаходиться близько 16,1 млн барелів бурбону (понад 2,5 трлн літрів), що витримується, і це рекорд, попри те, що більшість із них не будуть готові до розливу до 2030 року.
Читати ще: Volkswagen готується до першого закриття виробництва в Німеччині за 88 років
Компанія Jim Beam, яка має близько 6000 співробітників по всьому світу, не оголошувала про звільнення. Розлив та складські операції продовжуватимуться в кампусі бренду James B. Beam, тоді як центр для відвідувачів та ресторан залишатимуться відкритими, йдеться у повідомленні виробника.
Компанія планує використати час простою для інвестування в покращення виробничих потужностей, тоді як виробництво бурбону продовжуватиметься на меншому крафтовому винокурному заводі Fred B. Noe у Клермонті та на заводі Booker Noe у Бостоні, додали у компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу













