Головна Новини Нововолинська зрада виборця

зрада виборця

340
0

У Нововолинській міськраді утворилася коаліція “Батьківщини” та Партії регіонів

Нововолинськ. Україна
Нововолинськ. Україна
12 листопада 2010

Нововолинська міська організація Всеукраїнського об’єднання “Свобода” обурена подіями під час сесії Нововолинської міської ради 10 листопада 2010 року.

На розгляд депутатів представили кілька важливих кадрових питань: про вибори секретаря ради, складу постійних комісій і виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Незважаючи на те, що Нововолинська міська організація ВО “Свобода” посіла друге місце за результатами виборів по партійних списках, до попереднього обговорення проектів рішень нас не залучали. Самі проекти рішень депутати отримали лише у день сесії. Перед ухваленням практично жодне з кадрових питань не проходило публічне обговорення, а саме голосування відбувалося “пачками”. На знак протесту фракція ВО “Свобода” у Нововолинській міськраді за жоден з представлених проектів цих рішень не голосувала.

У депутатів-свободівців взагалі не питали згоди щодо членства у тій чи іншій депутатській комісії, що є грубим порушенням законодавства.

Натомість заступником Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова, який представляє ВО “Батьківщина”, став… регіонал Едуард Савік. Посада першого заступника-секретаря Нововолинської міськради та іншого заступника міського голови – у представників політичної сили Юлії Тимошенко. Показово, що за питання розподілу керівних посад у Нововолинську спільно з Партією регіонів дружно проголосували ВО “Батьківщина”, “Фронт Змін” та “Наша Україна”.

Нововолинська міська організація ВО “Свобода” констатує, що у міськраді Нововолинська де-факто утворилася коаліція “Батьківщини” з Партією регіонів. Ми вважаємо такі факти зрадою нововолинців.

То яка опозиція вигідна Януковичу?

Пресслужба Нововолинської  міської  організації ВО “Свобода”

 



реклама у Нововолинськ