Головна Новини Нововолинська Освіта у Нововолинську – ще одна сходинка вниз

Освіта у Нововолинську – ще одна сходинка вниз

304
0

Звертаються до Вас освітяни міста Нововолинська Волинської області з проханням розібратися у ситуації, яка склалася у нашому місті (відділі освіти).

Переконані, що Ви не знаєте про те, що лише освітян нашого міста примушують писати заяви без збереження заробітної плати у зв’язку з недостатнім фінансуванням освіти. Уже довгий час ми змушені проходити курси підвищення кваліфікації заочно (за індивідуальним планом), хоча для того, щоб підвищувати свій фаховий рівень, педагоги повинні займатись на денній формі. На відміну від педагогів м.Володимира-Волинського, Луцька, Ковеля Волинської області освітяни м.Нововолинська не отримують щорічних винагород за працю (премію).

Про фінансову ситуацію в місті ми постійно чуємо із засобів масової інформації (місцевих) і знаємо про те, що інвестиції надходять, бюджет міста виконується. Однак, нас уже повідомили про те, що коштів на заробітну плату уже не вистачає. І тому, ми повинні ще у цьому році написати заяви на три дні без збереження заробітної плати.

Бюджету міста на наступний рік ще немає, але нас уже попередили, що у січні 2011 року ми маємо написати заяви без збереження заробітної плати на два тижні. На початку листопада 2010 року було прийняте рішення про скорочення посади заступника начальника управлінні освіти. Це виклало обурення в освітянських колективах міста. На нашу думку, ситуація щодо освіти зовсім вийшла з під контролю.

Маємо надію, що ця інформація допоможе з’ясувати чи існує межа між законом і беззаконням. Освітяни міста Нововолинська



реклама у Нововолинськ