Головна Новини Нововолинська Акція “Подаруй дитині радість” пройшла успішно.

Акція “Подаруй дитині радість” пройшла успішно.

268
0

Вона відбулась в супермаркетах “Рідний край”,”Вопак”,”Альфа”,”Наш”. Було задіяно понад  50 волонтерів, 5 автомобілів. В акції взяли участь представники 10 церков і організацій:Нововолинський міський центр соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді, ГО”Творці історії”,осередок Суспільної служби України, Волинський обласний благодійний фонд “Карітас-Волинь”.Церква “Святої Трійці”, ц.”Благодать”, ц.Нове покоління”, ц.”НововолинськаХПЄ”,  УГКЦ, УПЦ КП.

Було зібрано досить багато продуктів харчування, солодощів, іграшок, засобів особистої гігієни.Все це було поформовано в подарункові набори і в день акції вже було роздано близько 100 пакунків дітям-сиротам, дітям-інвалідам, а також дітям з багатодітних сімей, дітям, котрі опинилися у складних життєвих обставинах. Решту подарунків буде роздано до кінця свят цим же категоріям дітей.

Висловлюємо щиру подяку учасникам акції та всім жителям нашого міста за активну участь в акції “Подаруй дітям радість” А також окрема подяка адміністраціям вищеперерахованих супермаркетів за їх вагомий внесок у цю акцію.

Волонтери будуть нагороджені подяками від Нововолинського міського центру соціальних служб сім”ї, дітей та молоді.

ГО “Творці історії”



реклама у Нововолинськ