Головна Новини Нововолинська Із синівською вдячністю та любов’ю.

Із синівською вдячністю та любов’ю.

626
0

Ґрунтовно долучилася до організації святкових заходів у Нововолинську міська організація Партії регіонів.

Напередодні цього величного свята депутати від цієї потужної політичної сили за пропозицією Уряду та обласної організації партії підготували 108 ветеранам 1914-1927 р.р. н. Великої Вітчизняної війни продуктові набори до святкового столу, кожен  на суму близько 100 гривень, до яких входили гречка й олія, цукор, печиво, згущене молоко, рибні консерви та ще багато чого, що згодиться не лише до свята.

Усі семеро депутатів міської ради та заступник міського голови Едуард Савік побували у домівках наших ветеранів, аби особисто привітати захисників Вітчизни з наступаючим Днем Перемоги. Вони поспілкувалися у родинному колі та запросили на фронтові 100 грам тих, хто пройшов фронтовими дорогами палаючої війною Європи із визвольною місією захисту світу від фашизму, зранку 9 травня до військкомату, де формувалася колона ветеранів.

Депутат міської ради Едуард Суднік виявив бажання і вручив напередодні Дня Перемоги 64-м ветеранам війни свого виборчого округу грошові премії по 50 гривень.Героїв свята вранці 9 травня біля військкомату тепло, по-синівськи, з квітами, яскравими кульками та вітальними листівками зустрічали регіонали, серед котрих були усі депутати Нововолинської міської ради від цієї політичної сили.

Голова міської організації Партії регіонів Андрій Самков щиро вітав усіх, хто підходив, зі святом та запрошував до наметів, де на добрий початок дня на ветеранів чекали накриті столи з обіцяними 100 грамами та холодною закускою. Як мовиться, дорогий не подарунок, а увага, створення святкового настрою та почуття вдячності прийдешніх поколінь за проявлені героями тієї  війни відвагу, самопожертву та відданість своєму  народу.

Партія регіонів із глибокою вдячністю ветеранам вдруге в нашому місті організовує такі святкові заходи. Але на урочистий парад прийшли не всі – болять незагоєні рани, бо фронтові дороги так просто не минають. Найбільша подяка живим ветеранам – увага, а полеглим воїнам – пам’ять.

Депутати-регіонами разом з усією міською громадою поклали квіти до пам’ятного знака воїну-захиснику, а надалі супроводжували ветеранів в урочистій ході яскравим сонячним рідним травневим містом.

Тамара БУРИМ.

На знімках: Андрій САМКОВ та Юрій СИРОТЮК зустрічаються з ветеранами та вручають їм продуктові подарунки напередодні 9 травня; біля наметів частують нововолинських ветеранів; депутати-регіонами біля міської ради 9 травня.



реклама у Нововолинськ