Головна Новини Нововолинська “Жирна крапка” для анонімної статті про вихователів на батьківських зборах у ДНЗ...

“Жирна крапка” для анонімної статті про вихователів на батьківських зборах у ДНЗ №4.

244
0

10.05.2011р. відбулись батьківські збори у ДНЗ №4 м. Нововолинська.

В зв’язку з недавно опублікованою статтею — “Чим займаються вихователі на роботі”, на ці збори також було запрошено й нововолинський інформаційний портал. Метою нашого візиту було вияснення у батьків, діти яких виховуються в даному садочку, чи дійсно мали місце дії описані у даній статті. 

Спосіб для вияснення було обрано наступний:
1. Зачитати всім присутнім дану статтю та коментарі.
2. Послухати думку батьків з цього приводу.

Прийшовши в садок ми зробили по ньому невеличку екскурсію.

Познайомились з персоналом садка та завідуючою Людмилою Миколаївною, яка нас щиро зустріла та ознайомила з його історією та розповіла про весь робочий процес.

Далі розпочались збори на яких були присутні приблизно до 30 батьків.

Також були питання про вступ до садочка, яку інформацію збирає садок про батьків, які порушення та скарги до персоналу замічались, про гарячу лінію.
Так вот на всі питання ми отримали чіткі та аргументовані відповіді від завідуючої та від батьків, дух дружнього та згуртованого колективу не міг не вразити, є батьки які кожного ранку відводять дітей з 15 м-ну, на якому до речі є два садочки, це дійсно “впічетляє”. Не один з батьків не сказав нічого поганого, говорили майже всі!
Мене особисто садок та його завідуюча дуже вразили, думаю не даремно про нього ходять чутки що він найкращий у Нововолинську.
Так що шановна пані Лала ваші спостереження думаю абсолютно не доречні.

Добавлено від root 11.09.11 10:29

Був сьогодні присутній на батьківських зборах у садочку.Перше враження від самого садочку були дуже позитивні – все дуже гарно і чисто, порядок просто ідеальний. Нас відразу скерували на 2-й поверх до завідуючої. Вона у той час була на занятті, якщо не помиляюся “християнської етики”, із-за дверей було чути, як діти хором повторюють якусь молитву. Через хвилин 5 нас прийняли, завідуюча завела у свій кабінет, де багато розповідала про садочок, ознайомила з численними вирізками із газет, показала заяви про “Добровільні внески”, показала чеки на що всі ці зібрані гроші йдуть. 

Пізніше нас провели у зал, у якому мали відбутися збори. Спочатку батьків було небагато (чоловік 5, як нам повідомили “активна група”, яка в подальшому була самою активною і на зборах), але з часом підійшли інші і в загальному назбиралося 20-30 чоловік. Почалися збори. Була зачитана стаття з сайту, були зачитані звернення завідуючої з сайту. І почалося обговорення.. Напревеликий жаль, не все відео записалося, тому ми не можемо розмістити його на сайті. Під час всього обговорення не було ЖОДНОГО поганого відзиву про садочок зі сторони батьків. Навпаки абсолютно всі батьки говорили ТІЛЬКИ хороше і про сам садочок і про його завідуючу. Ніхто з батьків не підтвердив інформацію, що за влаштування у садочок вимагають гроші, ніхто з батьків не підтвердив інформацію про ті дії вихователів, які були описані у статті.

Я людина дуже скептична і якщо бути відвертим то з самого початку візиту у садочок мене не покидало враження, що нас розігрують.. ну занадто вже все було гарно і чудово – ідеальний порядок у самому садочку, ідеальна звітність, жодного негативного відзиву від батьків, а коли заговорили про гроші то батьки навіть сказали, що вихователі самі за свої кошти купують подарунки дітям! Але.. що можна сказати? Якщо так кажуть батьки, значить так воно, мабуть, і є.

Я запитую авторку статті та всіх, хто писав про порушення: “Якщо те, про що ви писали правда, то чому ви не прийшли і не розповіли про все на зборах?” У вас була просто чудова можливість поставити всі крапки над “і”. 
Якщо ви все-таки надумаєте зізнатися, або у вас з’явиться інформація про інші порушення – на сайті є телефони завідуючої, якщо боїтеся її – даю свій номер (0985889244), особсто обіцяю прикласти всіх зусиль, щоб розібратися з проблемою, якщо вона існує.

У будь-якому випадку сайт свою місію виконав – він надав можливість людині поділитися своєю проблемою, він надав можливість іншим користувачам обговорити її, доповнити своїми фактами, навести приклади які підтверджують чи заперечують написане. Якщо все (чи частково) написане у статті правда – то після такого скандалу, впевнений, ситуація однозначно виправиться. 

Повторюю і наголошую – розділ з Новинами на Нововолинському порталі відкритий для публікацій, якщо у вас є чим поділитися з жителями міста, чи можливо ви хочете підняти для обговорення якусь проблему, що існує у місті – ви завжди можете добавити нову новину на порталі.



реклама у Нововолинськ