Головна Новини Нововолинська Підприємство “Львівська Жінка” буде працювати.

Підприємство “Львівська Жінка” буде працювати.

204
0

  Виконавча служба всупереч рішенню Луцького апеляційного суду провела примусове виселення підприємства “Львівська жінка”. Виконавці порушили закон і відповідатимуть за свої дії. Хоча їхні представники активно коментують дану подію і заплутують читачів переліком всяких судових рішень, одного вони не зможуть заперечити — позавчора (у день виселення) обласний апеляційний суд виніс рішення припинити виконання свого попереднього рішення.

  Проте виконавці ослухалися і доки засідання тривало реалізували рішення за годину скасоване судом. Завдані збитки доведеться компенсовувати.

 

  Історія про виселення

  Чому ЛЖ виселяли з приміщення? Річ у тому, що після виборів мера 2010 (переміг Віктор Сапожніков), підприємство мало продовжувати договір оренди. Жодних порушень чи заборгованості не було. ЛЖ сплачувало усі рахунки. Проте орендодавець (ЖКО) вирішило розірвати договір і оголосити конкурс на оренду цього приміщення. Першочергове право на оренду має ЛЖ. Проте це підприємство шляхом маніпуляцій усунули. Щоб не виглядало це аж так явно — ТТІ приміщення теж не віддали. В результаті, з трьох поданих заявок, конкурс виграв підприємець Климович. ЛЖ оскаржило результати конкурсу у суді. Рішення ще досі не прийнято у апеляційному суді по причині чи то нехватки часу у судочинців чи ще чого. Але воно неодмінно буде, бо скарга подана.

  Оскільки ЛЖ не визнає рішення конкурсної комісії, бо має першочергове право на оренду приміщення, то і нікуди з листопада 2010 року воно не виїжджало. У той час ЖКО подавало у суд. Були різні рішення у різний час. Передостаннє (яким і розмахував юрист у відеоматеріалі) рішення суду було на користь ЖКО і вимагало виселити орендаря (Львівську жінку) з приміщення. Проте було подано апеляцію і тривало судове засідання, яке зобовязало виконавчу службу призупинити виселення. Таким було останнє рішення суду. Це правовий документ. Згідно нього і будуть відшкодовуватися збитки, завдані підприємству “Львівська жінка”. І це не має ніякого стосунку до того, про що розповідають нововолинські чиновники. “Львівську жінку” не виселили за борги! Коли буде судове рішення по невизнанні конкурсу на оренду, тоді й можливо підприємство сплатить усі необхідні кошти за час перебування у приміщенні. На разі, з точки зору ЖКО, ЛЖ не має стосунку до орендодавця.

 

  Що робить “Львівська жінка” зараз?

  Зараз актив підприємства ретельно працює над судовим оскарженням. Фактично, рейдерство почате ТТІ (коли колишні працівники ЛЖ вкрали обладнання, базу, мережі і заснували нове підприємство) продовжується уже руками інших людей. Шкода, що виконавці щиро, майже з дитячою невинністю на обличчі, вірячи у те, що роблять гарну справу (виселяють незаконно осілих бунтарів), насправді стали маріонетками у руках зацікавлених осіб. Дуже схоже, що вони діяли під чиїмось чітким керівництвом. Постійно комусь передзвонювали, радились, хвилювалися… Вони теж комусь підзвітні. Вони теж хочуть отримати зарплату. Але колись у 2004 спецназ не відкрив вогонь по помаранчевих мітингувальниках. Бо обидві сторони розуміли кому потрібна кров.

  Схоже на те, що нововолинські виконавці не зрозуміли (або не захотіли, або не мали часу, або мали свою вигоду) кому потрібна смерть “Львівської жінки”. Проте з таким поспіхом копаючи яму іншим, як би самим у неї впасти?! Найбільше шкода простих людей, які на свята залишилися з “чорним екраном” через цілком “законні” дії виконавчої служби. Адже якби уповноважені дослухалися до працівників “Львівської жінки” і зачекали годину на рішення обласного суду, то їм не довелося б різати металеві двері, розбирати оті купи паперу, демонтувати дороге обладнання і незабаром – компенсовувати завдані збитки.

   Кабельне “Львівська жінка” стало жертвою продуманої стратегії на знищення неугодного підприємства. Тут присутня і місцева політика, і криваві війни бізнесу. Проте боротьбу не скінчено. Підприємство не знищено, а лише призупинено його діяльність з причини незаконного виселення. Тепер абоненти ЛЖ масово йдуть укладати угоди з ТТІ, а останні (помилково думаючи, що вони нарешті перемогли і стали монополістами) примудряються людям пускати сигнал через мережі ЛЖ. Типу, от як все зручно, вам нічого навіть перепідключати не треба. Підпишіть тут, а ще тут – і все стане добре. Темні хмари розвіються, а телевізор знову показуватиме ваші улюблені передачі.

  І байдуже, що це все робиться незаконно. Адже спочатку слід розірвати договір з “ЛЖ”, а потім можна укладати новий. І байдуже, що це все робиться зумисне. Бо комусь вільнодумці у Нововолинську непотрібні. І байдуже, що після “Львівської жінки” так само по накатаній схемі будуть нищити бізнес усіх “неугодних”. Саме тому так важливо, аби у справі “ЛЖ” ми вистояли і дочекалися остаточного рішення суду, яке буде не на користь законопорушників.

Джерело 



реклама у Нововолинськ