Головна Економіка Фатальна помилка Олександра Гоцки!

Фатальна помилка Олександра Гоцки!

326
0

Фатальна помилка Олександра Гоцки!

 

Після недавнього опублікування статті: «Шлях розвитку чи формула виживання підприємства «БРВ-Україна», я отримав в свою адресу немало як і позитивних, так і негативних відгуків. Коментарі стосовно даної статті, мали обширний характер. Злоба і прагнення проявити всю правду переплітались в словесній боротьбі. Звісно, не всі наважилися долучитися до даної теми, та все ж правди не сховати. Тому, зрозумівши і вивчивши всі деталі реальних подій я, Світловський Ярослав, незалежний кореспондент вільної газети «Захист народу» продовжую розповідь про вище згадане підприємство.

Як не парадоксально, та керівництво підприємства так і не зрозуміло головну істину свого ставлення до працівників. Як було вже згадано в коментарях, я мав змогу спілкуватись з працівниками, і для того щоб охарактеризувати дане підприємство – непотрібен список підписів чи опитування кілька десятків робітників, вистачить кількох…

Керівництво заметушилось наче рій бджіл, жалило всіх хто потрапляв їм в очі після публікування статті, та й не дивно, адже вона викликала фурор, який тільки «трутням» був індиферентним.

Взамін того, щоби робити якісь кардинальні зміни, мажори відстоювали себе і свою «шайку», мотивуючи тим, що все це, ніщо інше, як просто дифамація. Повторюючи слова Олександра Гоцки, керуватись потрібно не особистими амбіціями, а інтересами підприємства. Так чому ж пан Гоцка деяким майстрам, пропонує вакансію «стукача»? Не заради своїх власних амбіцій? Не заради того, щоб знати все і про всіх? Таким методом всі працюючі підприємства не досягнуть кардинальних змін!!!

«Є така парадоксальна українська річ – демократи, як правило, дуже багато говорять, підписують цілу купу документів, розповідають про те, як буде добре, але коли вже на стадії, що треба зробити – от там завжди провал» (Арсеній Яценюк). Думаю ніхто нічого з працівників, проти самого директора і інших немає, та ось певна річ, проти його методу і обіцянок є багато чого… «Зросла зарплата – підняли розцінки по нормах для того, щоб зацікавити людей, аби вони знали, що на нашому підприємстві створені всі умови для хорошого заробітку». Прикро, та працівники знову і знову звільняються!

Попереднє керівництво, дійсно довело підприємство до «ручки», та вважаю стадія відновлення пройшла. А якщо і ні, то врізувати заробітну плату потрібно не працівникам нижньої ланки, які працюють і гідні хорошої платні, а працівникам середньої і вищої ланки, зарплата яких порівняно набагато вища. Приміром старший майстер отримує оклад 3800, змінний майстер – 3600, завідуючий складом – 2600, причому і роботи, як такої, вони не мають, особливо змінні майстри та завсклади.

І взагалі, керівництво повинно цінувати тими працівниками, яких Москва, Польща, Чехія не звабила, які працюють роками і є асами своєї справи, а не говорити: «ніхто вас тут не тримає». Бо ж як їх не буде, то хто вас, буде «тримати»?

Де ділись премії, заохочення, які дають стимул старанніше працювати? Чому за цей рік ніхто їх не отримував? Хоча, можливо і отримали «вибрані»… Чому постійно відділ постачання пригальмовує весь процес виробництва? Чим вони так зайняті, що постійно помиляються?

Наведіть порядок, а найперше в себе! Здорова голова керує усім тілом!

Я впевнений, що Олександр Гоцка зможе навести порядок, сформує команду здібних і старанних осіб для керівництва, які будуть займатися лише своєю справою, дасть стимул працівникам сумлінно трудитись і без вкрай непотрібного «бригадного методу», відкине непотрібні балачки «стукачів», а прийде і запитає простого робочого: «що б ти хотів покращити, в чому затримка?» І коли керівництво буде готове і правильно сформоване, тоді піде процес правильної реалізації продукції, вчасного виготовлення і хорошої репутації підприємства!

 

Добавлено 15.09.11, root

Задати запитання дирекції БРВ




реклама у Нововолинськ